LES MILLS GRIT

Granice ne postoje!

Sa Novog Zelanda na Vračar stiže HIIT trening koji ćeš obožavati! U subotu, 5. novembra isprobaćemo GRIT CARDIO.

Nakon premijere, GRIT ćeš moći da treniraš BESPLATNO do 12. novembra, a ako povedeš prijatelja na naše druženje, čekaju te dve nedelje GRATIS treninga.

Nisi Trajbovac? Za tebe čuvamo poklon dobrodošlice. 🙂

Stiže nam GRIT CARDIO!

Les Mills GRIT CARDIO je tridesetominutni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT) koji povećava kardiovaskularnu izdržljivost, brzinu i čini da telo sagoreva kalorije i satima nakon treninga.

Ovaj trening koristi kombinacije vežbi sa sopstvenom težinom što povećava izazov i intenzitet koji su potrebni za postizanje rezultata. Sve to uz moćnu muziku i sjajne instruktore koji će da te bodre do poslednjeg ponavljanja pomoći će ti da postaneš fit jako brzo, ali i bezbedno!

Kako ćemo pomeriti granice?

Grit nudi bezbedno, naučno dokazano efektivan i bezbedan HIIT trening.  Jedna od najbitnijih osobina ovog programa je da omogućava vežbačima da neprestano pomeraju svoje granice izdržljivosti. Svaki trening je novi izazov i nikada nećeš pobediti Grit.  Neće postati lakše, TI ćeš postati bolji.

Premijera 5. novembra: All black!

GRIT Cardio stiže na Vračar u subotu, 5. novembra u 18 časova.

Ne moraš biti naš član, možeš BESPLATNO isprobati trening u subotu, ali i svakog dana do 12. novembra.  Premijera je poseban dan i nakon što isprobamo GRIT Cardio čekaće te i jedno prijatno iznenađenje.

Dolaziš nam 5. novembra? Dress code je – all black. Crna boja simboliše moć, misterioznost, autoritet, sigurnost, opasnost, prefinjenost…Uskoro će ti biti jasno zašto je usko povezana sa ovim programom. 😉

Trening iznenađenja: Izazivamo te da se ne nasmeješ!

U duhu misterioznosti, čuvaćemo od tebe jednu tajnu. Sve što treba da znaš je da će se nakon promocije programa GRIT, u 19 časova održati trening iznenađenja. Trening koji još uvek nemamo u ponudi i koji verovatno nikada nisi isprobao. Trening na kome nećeš skidati osmeh sa lica i koji će ti koristiti ako u subotu uvuče planiraš da se opustiš i zabaviš. 😉

Posebna ponuda 2+1 i povedi druga!

Ukoliko uplatiš dva meseca grupnih treninga, dobijaš mesec dana gratis.

Povedi druga i dobićeš dve nedelje treniranja gratis.

Leave a Reply