Prostor je opremljen spravama marke Techogym i Life fitness. U teretani su prisutni profesionalni treneri kojima se uvek možeš obratiti za savet ili pomoć pri izvođenju vežbi na spravama.

Personalni

treninzi

Personalni trener će odabirom odgovarajućih vežbi, ishrane i korisnim savetima pomoći vežbaču da ostvari željeni cilj. Ova vrsta vežbanja podrazumeva konstantan nadzor i komunikaciju sa trenerom koji izrađuje individualni program, prati napredak vežbača i vodi računa o njegovom zdravlju i kondiciji.

VIP

treninzi

Polu personalni trening je sličan individualnom, ali podrazumeva vežbanje u grupi od dva do pet vežbača. Svaki član tima radi sa personalnim trenerom i dobija individualan pristup prilagođen godinama, trenutnim fizičkim stanjem i ciljevima. U zavisnosti od cilja vežbača, na treninzima se rade vežbe oblikovanja, snage, izdržljivosti, kondicije i fleksibilnosti.

Prijavi se za BESPLATNE treninge

Želiš da postaneš član, ali bi voleo da se prvo upoznaš sa trenerskim timom, isprobaš treninge i uveriš se da je Fitness Tribe pravo mesto za tebe?
Poklanjamo ti trodnevnu propusnicu zahvaljujući kojoj možeš da treniraš besplatno kad želiš i koliko želš, bez obaveze da postaneš član.