VIP

VIP trening podrazumeva Vežbanje sa Individualnim Pristupom u grupama do 5 osoba. VIP trening je sličan individualnom, ali podrazumeva vežbanje u grupi od dva do pet vežbača. Svaki član tima radi sa personalnim trenerom i dobija individualan pristup prilagođen godinama, trenutnom fizičkom stanju i ciljevima. U zavisnosti od cilja vežbača, na treninzima se rade vežbe oblikovanja, snage, izdržljivosti, kondicije i fleksibilnosti. Takodje, u zavisnosti od potreba vezbaca, treneri u program inkorporiraju I neki od grupnih treninga, kako bi se dopunio odredjeni aspekt koji nedostaje za dostizanje dobre forme. Dakle, VIP je custom made program treniranja, koji ukljucuje sve raspolozive sadrzaje koji postoje u ponudi, bez ogranicenja u broju termina.

 

 

Prijavi se za BESPLATNE treninge

Želiš da postaneš član, ali bi voleo da se prvo upoznaš sa trenerskim timom, isprobaš treninge i uveriš se da je Fitness Tribe pravo mesto za tebe?
Poklanjamo ti trodnevnu propusnicu zahvaljujući kojoj možeš da treniraš besplatno kad želiš i koliko želš, bez obaveze da postaneš član.