Ko smo mi?

Mi se bavimo fitnesom već dugi niz godina. Posedujemo znanje, iskustvo, energiju, snažnu motivaciju i pravi sportski duh. Mi smo TIM koji će pokrenuti ovaj grad!

Šta je naš cilj?

Želimo da fizička aktivnost postane deo tvoje svakodnevnice. Da jedva čekaš svaki sledeći trening. Da osetiš pozitivnu energiju koja će te motivisati i pokrenuti. Naš cilj je da postaneš najbolja verzija sebe!

Kako ćemo ga ostvariti?

Pružićemo ti mogućnost da kreiraš svoj idealan trening - prilagođen tvojim afinitetima, potrebama i željama. Kombinacija Les Mills programa, grupni fitnes, funkcionalni i kardio treninzi, programi za Mame i bebe, vežbanje u teretani...Pred tobom je širok izbor, ali šta god da odabereš nećeš pogrešiti. Pokazaćemo ti da u vežbanju možeš da uživaš, a verovatno već znaš da se uspeh krije u ljubavi prema onome što radiš.

Zašto se razlikujemo od drugih?

Bićeš u društvu tima koji će se svakog dana truditi da nadmaši tvoja očekivanja. Naše učenje se nikada ne završava, konstantno radimo na sebi i trudimo se da to znanje i prenesemo. Očekuj brojne radionice na kojima ćeš dobiti korisne savete i saznati sve što te zanima o treninzima, ishrani i zdravom načinu života. Očekuj druženja i zajedničke aktivnosti koje će još više probuditi tvoju želju da radiš na sebi. Očekuj nešto više!
Možeš da treniraš kad želiš i koliko želiš – bez vremenskih ograničenja. Izaberi željeni termin i spakuj opremu. Čekamo te u sali!