fbpx
  • +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-15h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Besplatna merenja & savetovanja u januaru

15/01/2020

Besplatna procena forme i savetovanje u januaru

Ukoliko želiš manje obime, više mišićne mase, kičmeni stub bez deformiteta, ili pak da se oporaviš od povreda, potrebno je da najpre vidiš kakvo je tačno tvoje stanje, a zatim da saznaš šta treba da radiš da ga unaprediš.

Bilo da već treniraš ili planiraš da počneš, biće ti od velike koristi da sa nekim od personalnih trenera i fizioterapeuta uradiš procenu forme koja će ti veoma pomoći da uvidiš u kakvom stanju se trenutno nalaziš i šta treba da uradiš kako bi postigao ciljeve kojima težiš.

Šta ćeš tačno dobiti

Procena fizičke forme i savetovanje sastoji se od kratke baterije testova (vežbi) na osnovu kojih se vidi kakva je snaga, izdržljivost, fleksibilnost, zatim se prelazi na merenja telesne mase, obima tela, procenta masti, mišića i vode, i na kraju sagledavanje posture, fizioloških krivina kičmenog stuba i uviđanje eventualnih disbalansa i poremećaja. Na osnovu svega dobijenog, i onoga što izložiš kao cilj na kome želiš da radiš (recimo dobijanje mišićne mase, smanjenje procenta masti, bolja kondicija, ispravljanje deformiteta), trener daje savet i smernice.

Zašto je procena forme važna za dobijanje dobrih/boljih rezultata?

Kroz ovakvo sagledavanje osnovnih parametara fizičke forme dobijamo podatke o trenutnom nivou iste, kao i o zdravstvenom statusu.

Testiranjem parametara poput nivoa fleksibilnosti, snage, izdržljivosti, kondicije, kao i merenjem telesne mase, procenta masti i vode u telu, krvnog pritiska i pulsa dobijamo početnu sliku na osnovu koje se može precizno dati usmerenje u smislu izbora načina treniranja, obima treninga, dinamike i tako dalje. Takođe, u odnosu na ovo početno stanje kasnije možeš pratiti napredak kad jednom primeniš sve savete. Ovo se pokazalo kao odlična motivacija!

Na ovaj način ćeš tačno znati koje elemente treba da unaprediš kako bi dostigao željene trenažne ciljeve.

Zašto poklanjamo?

Odlučili smo da u ovom periodu godine, budući da je početak jednog novog ciklusa, ovu uslugu poklonimo, a ukoliko budeš kasnije želeo da radiš retestiranja i pratiš napredak, rado ćemo te uputiti u cenovnik merenja i savetovanja.

Uvek je bolje da sve što radiš radiš sa znanjem zašto je to za tebe bitno i šta ćeš time dobiti, a to ne možemo uvek sami i po osećaju. Zato u klubu insistiramo na individualnom pristupu, da svako dobije smernice koje su za njega najbolje, bez obzira na to koji način vežbanja izabere.

Ukoliko želiš da iskoristiš ovu „dobru volju“, potrebni su nam tvoji podaci kako bismo mogli da ti se javimo i zakažemo termin sa nekim od trenera. Čekamo te u klubu!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.