fbpx
  • +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Besplatne fitness radionice

08/04/2019

U subotu i nedelju 13. i 14. aprila, pored promocije novih treninga biće organizovane i praktične radionice iz Les Mills Tone-a, Body Pump-a, Body Combat-a i Body Balance-a na kojima će se raditi tehnika pravilnog izvođenja vežbi.

Naši vežbači obožavaju ove radionice zato što na njima mogu detaljno da provežbaju sve pokrete na koje ponekad u samom treningu i ne obrate pažnju, ili u želji da ispoštuju ritam i broj ponavljanja zapostave tehniku izvođenja koja je najbitnija.

Svaki od nabrojanih treninga ima svoje specifične elemente i na ovim radionicama vežbači obično dožive onaj „aha“ efekat, kada shvate gde obično greše i zašto se određeni pokret izvodi tako, kao i to koje mišićne grupe se aktiviraju. Jer, kada osvestimo spregu između mozga i mišića, i sa svešću budemo prisutni u momentu dok izvodimo pokret, efekti treninga su mnogo mnogo bolji.

Sigurno vam se nekad desilo da dok radite recimo vežbu „Down dog“ u Body Balance-u, ne spustite dovoljno pete ili ne ubacite glavu „između lopatica“, a te male nijanse prave veliku razliku. U Body Pump-u recimo samo malo guranje kloena unazad umesto unapred ka prstima, što vežbači često rade, sačuvaće vas od povreda.

POSTANI MASTER

Oni koji vole Les Mills treninge znaju koliko su zarazni i koliko te vuku da napreduješ i da uvek uradiš više i bolje. Ceo koncept je i zamišljen tako da se iz izdanja u izdanje koja se menjaju na svaka tri meseca, elementi treninga unapređuju, a samim tim i sposobnosti vežbača. Izuzetan je osećaj kada doživite da ste ovladali tim pokretima, da ih izvodite baš tako kako treba i ostvarujete rezultat u punom potencijalu. Posle odrađenog treninga Body Pumpa obično smo znojavi, umorni, svi mišići bride, ali je zadovoljstvo veliko kad znaš da si pobedio sebe, probio granicu i to uradio na pravi način.

Vežbe poput čučnjeva, nabačaja, izbačaja, veslanja, i td. veoma su zahtevne i tehnički ne tako lake. Pre želje da postignemo brze rezultate, uvek nam je na prvom mestu zdravlje naših vežbača. Zato će se naši instruktori u subotu i nedelju potruditi da vam to sve detaljno objasne, moći ćete svaku vežbu da probate, ispravite greške, pitate sve što vas zanima, a na redovnom treningu ne uspevate. Ovo je pogotovu važno za one koji su nedavno počeli. Zato, budite vredni i dođite u subotu i nedelju 13. i 14. aprila da se družimo, učimo i unapređujemo. Dobrodošli su apsolutno SVI, bilo da su već trenirali ili tek sad počinju.

Raspored radionica:

Subota 13. april

10h Les Mills Tone

11h Body Pump

12h Body Combat

Nedelja 14. april

11h Body Balance

Da biste obezbedili svoje mesto na radionici potrebno je da popunite kontakt formu ispod. Čekamo vas!

Više o Prolećnom Tribe fitness vikendu pročitajte ovde https://fitnesstribe.rs/tribe-fitness-vikend/

Prijavi se za otvorenu radionicu
Odaberi radionicu za koju želiš da se prijaviš

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.