• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

BESPLATNI TRENINZI NA VRAČARU: Dani otvorenih vrata

12/01/2017

Praznici prolaze, a novogodišnje odluke čekaju. Nemoj im dozvoliti da ostanu samo želje – hajde da ih zajedno sprovedemo u delo!

Fitness Tribe otvara svoja vrata: #BudimoVracar

Fitness Tribe je mesto na kojem ćeš se zaljubiti u trening. Ali ne želimo da nam veruješ na reč…Želimo da se sam uveriš. I zato će vrata našeg kluba od 23. do 30. januara biti otvorena za sve! Ovog januara #BudimoVracar.

A kakvi su to treninzi?

U periodu od 23. do 30. januara ti i tvoje društvo možete isprobati Les Mills grupne programe, Cirkularne treninge, TBW, Gliding, Cardio box, Jogu, Jogu za trudnice, Jogu za decu kao i Mama Fit treninge za mame i bebiće. 🙂

Možeš vežbati u teretani ili zatražiti savet naših profesionalnih trenera. Od 23. do 30. januara si naš počasni član, a to znači da možeš neograničeno da ideš na sve programe.

Poklon dobrodošlice: Mesec dana GRATIS!

Doći ćeš. Isprobaćeš.  I svideće ti se. A ako poželiš da postaneš član dočekaćete i poklon dobrodošlice – mesec dana BESPLATNIH treninga.

Ukoliko u periodu od 30. januara do 3. februara odlučiš da postaneš naš član, uplatom dva mesečna paketa na poklon dobijaš još jedan GRATIS. Dakle, treniraš tri meseca po ceni dva.

U kojim terminima se održavaju treninzi?

Raspored treninga možeš pogledati putem ovog LINKA.

Da li treba da se prijavim za besplatne treninge?

Za besplatne treninge prijavu možeš izvršiti putem našeg sajta ili lično u centru Fitness Tribe. Nalazimo se na adresi Kneginje Zorke 60.

Slobodno povedi prijatelje

Trening je lakši kada si u dobrom društvu. Ako smatraš da će ti prijatelji biti dobra motivacija, slobodno ih pozovi. Svi su dobrodošli!

Vrata našeg kluba su od 23. do 30. januara otvorena za sve. Dobro nam došli! 🙂

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.