BODYCOMBAT: TRENING INSPIRISAN BORILAČKIM VEŠTINAMA

Intenzivni kardio trening koji će ojačati telo, unaprediti izdržljivost i uvećati tvoje samopouzdanje.

KARDIO TRENING

Tip treninga

55 MINUTA

Trajanje treninga

VISOKI INTEZITET

Intezitet treninga

O treningu

Body Combat je kardio trening inspirisan borilačkim veštinama poput karatea, tekvondoa, džudoa i kapuere. Udaranjem, šutiranjem i izvođenjem pokreta iz kata potrošićeš veliki broj kalorija, unaprediti izdržljivost, oblikovati mišiće i poboljšati koordinaciju. Ovo je ujedno i trening koji će te osloboditi stresa i učiniti da se osetiš energično i moćno.

Miroslav Djuric
Digital Screens-NEW PROGRAM RELEASE BODYCOMBAT IMAGE 02

Tvoj prvi bodycombat

Intenzitet i dužinu moguće je prilagoditi svakom vežbaču, pa na trening možeš doći i ako trenutno nisi u posebno dobroj formi. Na prvi BodyCombat trening u Fitness Tribe centru u Beogradu je poželjno da dođeš 10 minuta ranije, kako bi ti instruktor pružio detaljnije informacije i pripremio te za trening.

Počni pametno

Ako se tek upoznaješ sa Body Combatom, uobičajeno je da ne znaš kako da odrediš intenzitet treninga ili kako da ga kombinuješ sa drugim treninzima. Zato smo kreirali Fitness Tribe program za početnike – individualni plan u kojem trener, u skladu sa tvojim nivoom forme, prilagođava trajanje treninga tokom prvih šest nedelja. U okviru plana trener predlaže i treninge sa kojima je najbolje da kombinuješ BodyCombat radi postizanja najboljih rezultata. Izrada ovog plana je besplatna.

bodycombat
Digital Screens-NEW PROGRAM RELEASE BODYCOMBAT IMAGE HR 01

Vežbači koji idu na BodyCombat vole

Najčešća pitanja - FAQ

Šta treba da ponesem na trening?
Udobnu odeću, patike za trening, peškir i vodu.
Da li moram da budem u dobroj kondiciji ?
Na BodyCombatu instruktori demonstriraju i lakše opcije treninga. Zato Body Combat možeš da vežbaš i ako trenutno nisi u posebno dobroj kondiciji.
Koliko često treba da idem na ovaj trening?
Idealno bi bilo da na BodyCombat ideš dva puta nedeljno, kao i da ga kombinuješ sa treninzima snage.

Dođi na Body Combat i oseti moć borbe!

Prijavi se za PROBNI trening