BODYPUMP: TRENING INSPIRISAN TRENINGOM SNAGE

Moćni Body Pump fantastično podiže snagu i unapređuje izdržljivost i zato nije čudo što ga ceo Beograd obožava.

TRENING SNAGE

Tip treninga

55 MINUTA

Trajanje treninga

SREDNJI DO VISOK INTEZITET

Intezitet treninga

O treningu

Ovo je trening koji se izvodi sa šipkom i tegovima, a vežbači ga toliko vole da se trenutno odvija u preko 15000 klubova širom sveta. Body Pump je trening koji i Beograd voli – kako i ne bi, kad se tokom jednog treninga prolaze sve veće mišićne grupe, pri čemu se izvede čak 800 do 1000 ponavljanja! Ovim treningom se jačaju i oblikuju mišići, sagoreva se masno tkivo i unapređuje izdržljivost. Važno je da znaš i da je ovo jedini trening na svetu koji povećava gustinu kostiju.

bodypump beograd 4
bodypump beograd 2

Tvoj prvi bodypump

Opterećenje i dužina trajanja treninga mogu prilagoditi svakom vežbaču. Zato na ovaj trening možeš doći bez obzira na to kakva je tvoja trenutna fizička forma.
Na prvi BodyPump trening u Fitness Tribe centru u Beogradu je potrebno da dođeš 15 minuta radnije, kako bi ti instruktor pružio detaljnije informacije o treningu i pomogao ti pri postavljanju opreme za trening.

Počni pametno

Prirodno je da na početku ne znaš kako da doziraš intenzitet BodyPumpa, kao ni kako da kombinuješ ovaj trening sa drugim treninzima. Zato smo kreirali Fitness Tribe program za početnike – individualni plan u kojem trener, u skladu sa tvojim nivoom forme, prilagođava trajanje i intenzitet treninga tokom prvih šest nedelja. U okviru plana trener ujedno predlaže treninge sa kojima je najbolje da kombinuješ BodyPump radi postizanja željenih rezultata. Izrada ovog plana je potpuno besplatna.

bodypump beograd 3
bodypump beograd

Vežbači koji idu na Bodypump vole

Najčešća pitanja - FAQ

Šta treba da ponesem na trening?
Udobnu odeću, patike za trening, peškir i vodu.
Da li moram da budem u dobroj kondiciji?
Tegovi su različitih težina, od sasvim malih do velikih, a instruktori ti demonstriraju i lakše opcije treninga. To znači da Body Pump možeš da vežbaš i ako nisi u naročito dobroj kondiciji – svakako ćeš je tokom vremena unaprediti.
Koliko često treba da treniram?
Idealno bi bilo da na BodyPump ideš dva do maksimalno tri puta nedeljno, kao i da ga kombinuješ sa kardio treninzima.

Dođi na Body PUMP i izgradi snagu i izdržljivost

Prijavi se za PROBNI trening