BODYBALANCE: TRENING INSPIRISAN YOGOM, PILATESOM I TAI CHIJEM

BodyBalance je jedan od najopuštajućih treninga koje Beograd pruža - divno ublažava stres, a ujedno poboljšava fokus, fleksibilnost i snagu.

TRENING FLEKSIBILNOSTI

Tip treninga

55 MINUTA

Trajanje treninga

NIZAK DO UMEREN INTENZITET

Intezitet treninga

O treningu

BodyBalance je trening u koji ćeš se zaljubiti ako je užurbani Beograd grad u kojem živiš i ako ti je neophodna doza opuštanja i umirenja. Tokom treninga prolaziš kroz seriju pažljivo biranih yoga pokreta, obogaćenih elementima pilatesa i tai chija i praćenih savršeno odabranom muzikom. Važan deo treninga je kontrola disanja, koju postižeš prateći instrukcije instruktora koji će uvek predstaviti i lakše opcije za početnike. Uz ovaj trening ćeš smanjiti stres, unaprediti fleksibilnost, ojačati i oblikovati telo i unaprediti fokus. Sa treninga ćeš otići uz osećaj opuštenosti, smirenosti i zadovoljstva

bodybalance beograd 1
Body Balance

Tvoj prvi bodybalance

Na ovaj trening možeš doći bez obzira na trenutnu formu, budući da je dužinu i intenzitet treninga moguće prilagoditi svakom vežbaču. Preporučujemo da na prvi BodyBalance trening u Fitness Tribe centru Beograd dođeš 15 minuta ranije – tako ćeš imati vremena da upoznaš instruktora i dobiješ detaljnije informacije o treningu.

Počni pametno

Tek se upoznaješ sa BodyBalanceom i ne znaš kako da odrediš intenzitet treninga ili kako da ga kombinuješ sa drugim treninzima? Upravo zato je tu Fitness Tribe program za početnike –individualni plan u kojem trener, u skladu sa tvojim nivoom forme, prilagođava trajanje i učestalost treninga tokom prvih šest nedelja. U okviru plana trener predlaže i treninge sa kojima je najbolje da kombinuješ ovaj trening radi postizanja najboljih rezultata. Izrada ovog plana je besplatna.

Young sportive girls practising together yoga positions at group session. Slim women lying resting on rubber mats doing Child Pose, calming the body, mind and spirit, stimulates the third eye point
body-balance

Vežbači koji idu na Bodybalance vole

Najčešća pitanja - FAQ

Šta treba da ponesem na trening?
Udobnu odeću, peškir i vodu. Obuća ti nije potrebna.
Da li treba da budem u dobroj kondiciji?

Instruktori demonstriraju i lakše opcije izvođenja vežbi, što znači da možeš da vežbaš i ako trenutno nisi u kondiciji.

Koliko često treba da idem na ovaj trening?

Benefite ćeš osetiti i sa samo jednim treningom nedeljno, ali idealno bi bilo da ideš dva do tri puta nedeljno, kao i da ga kombinuješ sa kardio treninzima i treninzima snage.

Dođi na BodyBalance i doživi energiju koja opušta

Prijavi se za PROBNI trening