BODYBALANCE: TRENING INSPIRISAN YOGOM, PILATESOM I TAI CHIJEM

BodyBalance je jedan od najopuštajućih treninga koje Beograd pruža - divno ublažava stres, a ujedno poboljšava fokus, fleksibilnost i snagu.

TRENING FLEKSIBILNOSTI

Tip treninga

55 MINUTA

Trajanje treninga

NIZAK DO UMEREN INTENZITET

Intezitet treninga

O treningu

BodyBalance je trening u koji ćeš se zaljubiti ako je užurbani Beograd grad u kojem živiš i ako ti je neophodna doza opuštanja i umirenja. Tokom treninga prolaziš kroz seriju pažljivo biranih yoga pokreta, obogaćenih elementima pilatesa i tai chija i praćenih savršeno odabranom muzikom. Važan deo treninga je kontrola disanja, koju postižeš prateći instrukcije instruktora koji će uvek predstaviti i lakše opcije za početnike. Uz ovaj trening ćeš smanjiti stres, unaprediti fleksibilnost, ojačati i oblikovati telo i unaprediti fokus. Sa treninga ćeš otići uz osećaj opuštenosti, smirenosti i zadovoljstva

Body Balance

Tvoj prvi bodybalance

Na ovaj trening možeš doći bez obzira na trenutnu formu, budući da je dužinu i intenzitet treninga moguće prilagoditi svakom vežbaču. Preporučujemo da na prvi BodyBalance trening u Fitness Tribe centru Beograd dođeš 15 minuta ranije – tako ćeš imati vremena da upoznaš instruktora i dobiješ detaljnije informacije o treningu.

Počni pametno

Tek se upoznaješ sa BodyBalanceom i ne znaš kako da odrediš intenzitet treninga ili kako da ga kombinuješ sa drugim treninzima? Upravo zato je tu Fitness Tribe program za početnike –individualni plan u kojem trener, u skladu sa tvojim nivoom forme, prilagođava trajanje i učestalost treninga tokom prvih šest nedelja. U okviru plana trener predlaže i treninge sa kojima je najbolje da kombinuješ ovaj trening radi postizanja najboljih rezultata. Izrada ovog plana je besplatna.

Digital Screens-NEW PROGRAM RELEASE LES MILLS BODYBALANCE 05
Digital Screens-NEW PROGRAM RELEASE LES MILLS BODYBALANCE 03

Vežbači koji idu na Bodybalance vole

Najčešća pitanja - FAQ

Šta treba da ponesem na trening?
Udobnu odeću, peškir i vodu. Obuća ti nije potrebna.
Da li treba da budem u dobroj kondiciji?

Instruktori demonstriraju i lakše opcije izvođenja vežbi, što znači da možeš da vežbaš i ako trenutno nisi u kondiciji.

Koliko često treba da idem na ovaj trening?

Benefite ćeš osetiti i sa samo jednim treningom nedeljno, ali idealno bi bilo da ideš dva do tri puta nedeljno, kao i da ga kombinuješ sa kardio treninzima i treninzima snage.

Dođi na BodyBalance i doživi energiju koja opušta

Prijavi se za PROBNI trening