fbpx
  • +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Kako obeležavamo Dan žena u Fitness Tribe-u

02/03/2018

Za par dana obeležavamo osmi mart, a ako ste se pitali kako će Dan žena izgledati u Fitness Tribe-u, spremite se na sjajna iznenađenja!

Odakle uopšte potiče ovaj praznik?

Praznik žena ustanovljen je na Drugoj međunarodnoj konferencija žena socijalista 8. marta 1910. u Kopenhagenu, na inicijativu Klare Cetkin, vođe nemačkih socijalista i ženskog radničkog pokreta da se uvede dan večnog sećanja na demonstracije američkih radnica u Čikagu 1909. i njujorški marš više od 15.000 žena, koje su tražile kraće radno vreme, bolje plate i pravo glasa.

Od tada do danas smo kao društvo znatno napredovali u pogledu prepoznavanja i uvažavanja prava žena, ali nam ovaj datum i dalje ostaje kao podsetnik da pokažemo damama koliko ih cenimo i poštujemo.

Kako će izgledati Dan žena u Fitness Tribe-u?

Biće baš u našem stilu – uz sjajno druženje, ozbiljan trening i odličnu zabavu! Dakle, pozivamo sve dame da 8. marta dođu kod nas u teretanu na neki od naših treninga, bez obzira na to da li su članovi ili ne. Imaćete na raspolaganju i teretanu i grupne i VIP treninge, možete iskombinovati trening kakav želite tog dana, a nakon vežbanja, izvlačiće se nagrade!

I ove godine spremamo Tribe lutriju – svaka loptica nosi neki popust! Zavrtite bubanj, izvučete lopticu i dobijate popust ili za obnovu članarine ili za učlanjenje. Da – baš svaka loptica je dobitna i donosi popust od 10% do čak 100%!

Sve što bi trebalo da uradite jeste da se popunite prijavu ispod i javite se 8. marta našim kolegama na info pultu.

Girl power!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.