• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Dani otvorenih vrata u Tribe-u

18/11/2017

Decembar je najlepši mesec u godini. Prepun je čarolija, priprema za nove izazove u novoj godini i za sjajne ponude. Odlučili smo da ovog decembra spojimo sve i da ovaj mesec bude najbolji ikada. Počinjemo sa Danima otvorenih vrata i specijalnom ponudom za sve koji hoće da ostanu u formi.

Upoznaj Tribe

Početak decembra je vreme kada imaš priliku da treniraš BESPLATNO 4 dana u Tribe-u. Možeš da upoznaš naše trenere, razgovaraš sa njima o tome kako je najbolje da dođeš do cilja i da osetiš atmosferu kojom obožavamo da se hvalimo. Bez obzira da li si do sada dolazio u Tribe ili ne.

Potrebno je samo da popuniš formu na kraju teksta i dođeš. Naravno, sve bez ikakvih obaveza da postaneš član.

Kada počinju Dani otvoreni vrata i do kad traju?

Od kada otključamo vrata u petak 1. decembra, pa sve dok ne zaključamo fitnes centar u ponedeljak (4. decembra) imaš mogućnost da koristiš sve. Na raspolaganju ti je kardio zona, funkcionalna sala, sala sa tegovima i spravama i svi grupni treninzi. Bez ograničenja.

Specijalna ponuda te čeka 🙂

Nema boljeg načina da završiš tekuću i započneš sledeću godinu nego 1+1 Tribe akcija. Ako za vreme Dana otvorenih vrata uplatiš jedan mesec grupnih treninga ili slobodnog vežbanja, dobićeš još jedan GRATIS.

Ako do sada nisi postao naš član dobićeš BESPLATNO Privilegovano članstvo koje će ti omogućiti povoljnije cene i popuste kod prijatelja Tribe-a.

Postani deo Plemena.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.