• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Dani otvorenih vrata u Tribe-u

25/05/2018

Fitness Tribe od 1. do 4. juna otvara vrata za sve koji još uvek nisu krenuli da se spremaju za leto. Iako leto zvanično počinje 21. juna, obično svi imamo u glavi da je početak juna zapravo početak leta. Nije kasno, ali zadnji voz za sjajno leto na plaži ne smeš da propustiš.

Upoznaj Tribe

Početak leta je vreme kada imaš priliku da 4 dana isprobaš sve naše treninge BESPLATNO u Tribe-u. Možeš da upoznaš naše članove plemena, ali i da sa trenerima razgovaraš o tome kako najbolje da dođeš do cilja i da osetiš atmosferu kojom obožavamo da se hvalimo. Naša vrata su ti otvorena bez obzira da li si do sada dolazio u Tribe ili ne. Takođe, tu smo da razbijemo sve mitove i predrasude vezane za leto.

Kada počinju Dani otvoreni vrata i do kad traju?

Od kada otključamo vrata u petak 1. juna, pa sve dok ne zaključamo fitnes centar u ponedeljak (4. juna) imaš mogućnost da koristiš sve. Na raspolaganju ti je kardio zona, funkcionalna sala, sala sa tegovima i spravama i svi grupni treninzi. Bez ograničenja.

Čeka te i jedna specijalna, letnja,  2+1 ponuda!

Sigurni smo da ćeš ostati kada osetiš snagu plemena i spremili smo specijalne pogodnosti za tebe u znak dobrodošlice. Ako za vreme Dana otvorenih vrata uplatiš dva meseca grupnih treninga ili slobodnog vežbanja, dobićeš još jedan GRATIS.

Za koga je ova ponuda?

Ponuda važi za sve – Za sve buduće i sadašnje članove Tribe-a.

Da li je kasno da sada počneš?

Uvek je pravo vreme da počneš. Promena počinje odmah. Nema izgovora. Spakuj opremu i dođi u Tribe na dane otvorenih vrata.

Postani deo plemena i prijavi se.

Potrebno je samo da popuniš formu koja se nalazi ispod i da dođeš.
Broj mesta je ograničen, tako da nikako nemoj da zaboraviš da se prijaviš. Očekujemo te. 😉
Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.