fbpx
  • +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Deda Mraz je stigao u Tribe i doneo poklone

11/12/2017

Nova godina sve je bliža! Bliže se nove odluke, počeci, ciljevi i promene. Pozvali smo Deda Mraza u pomoć i ovih dana stiže kod nas da deli paketiće.

Podseti se vremena kada si bio mali i kada si pisao Deda Mrazu i nestrpljivo čekao poklone. Ta atmosfera i osećaj kada otvoriš poklon je nešto što pamtiš do sledeće Nove godine. Želimo da te vratimo u vreme kada si bio bezbrižan i nestrpljiv.

NOVA GODINA U TRIBE-u

Vremenom shvatiš ko je Deda Mraz i da su svake godine znali šta da ti poklone, al ii dalje nastaviš da se obraduješ svakom poklonu koji dobiješ. Zašto da dozvoliš da dete u tebi odraste? Zar nije ta iskra detinjstva razlog zašto se raduješ malim stvarima. Ne dozvoli da nestane.

STIŽE I DEDA MRAZ

Sve smo to objasnili Deda Mrazu i odlučio je da dođe ranije i ostane neko vreme kod nas 🙂

Želimo da svako dobije svoj novogodišnji poklon i da sa osmehom na licu dočeka i provede praznike. Već 15. Decembra Deda Mraz dolazi u Tribe sa vrećom punom poklona za sve koji vredno treniraju ili nameravaju da počnu.

OSMEH RAZVUCI I POPUST IZVUCI

U Deda Mrazovoj vreći čekaju te čestitke sa 10%, 20% i 50% popusta na bilo koji paket članstva GYM, FIT i TRIBE pkaete! Ukoliko od 15. decembra do 15. januara uplatiš ili obnoviš svoj paket članstva, zavućićeš ruku u Deda Mrazovu vreću i izvući novogodišnju čestitku koja ti pored lepe želje nosi i popust na sve GYM, FIT i TRIBE pakete! Popust možeš ostvariti prilikom naredne uplate paketa članstva.

360 DANA BESPLATNIH TRENINGA

U vreći se nalazi i jedan POPUST OD 100% – GODIŠNJI paket članstva. Onaj koga sreća najviše posluži treniraće cele 2018. godine – BESPLATNO! Šta kažeš? Upornost i jaka volja uvek se isplate!

UZDAJ SE U SREĆU I ZAVIRI U VREĆU

Želimo da ti uz motivaciju i lepe želje naredna 2018.  godina bude godina sa novim ostvarenjima i još boljim rezultatima! Tvoj Fitness Tribe.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.