• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Doktorama – Dijastaza. Pupčana kila. Operacija i/ili vežbanje?

12/02/2017

#Doktorama znači da je pravo vreme da se zapitamo i da pitamo! Uvodno predavanje i predstavljanje Mama Fit koncepta.

Mi trebamo našoj deci, Zdrave i Prave. Trebaćemo im sve više, imaćemo teže zadatke i više obaveza. Dok ne odrastu, njihovim potrebama nema kraja, ali našim kapacitetima i te kako ima. Veoma je važno da brinemo o svom telu i duhu, jer to utiče na kvalitet njihovog odrastanja. Brinući o sebi, mi brinemo o njima!

Aleksandra Vranešević govoriće o promenama abdomena, kako one utiču na stanje celog organizma i na koji način naši svakodnevni pokreti i vežbanje mogu da poboljšaju stanje u kojem se nalazimo.

Kako i kada učestvovati u radionici?

Radionica će se održati u našem fitness centru, 20. februara u 12h. Prijavite se putem ONLINE formulara. Sva pitanja vezana za radionicu, možete uputiti našem osoblju ili postaviti na MamaFit facebook stranici.

Zašto je važno da to znaš?

U periodu trudnoće smo fokusirane na razvoj bebe, a kad ona dođe na svet sve podređujemo njenim potrebama. Potpuno je prirodno da brinemo o svojoj deci i pružimo im onoliko koliko možemo. Međutim, posle određenog vremena shvatimo/osetimo da mnogo toga više ne možemo, jer nismo brinule o sebi na pravi način onda kada je to trebalo. Nismo znale da pravilno ophođenje prema svom telu može doprineti boljem i kvalitetnijem životu u prvim mesecima majčinstva. Malo pomoći, saveta i vetar u leđa… to je ono što nam treba!

Mi smo se zapitale!

Čija je to bila dužnost? Zašto ne dobijamo adekvatnu negu i savete? Da li smo sebične ako brinemo i o sebi? Ili smo sebične ukoliko to ne radimo?

Mo smo pitale!

Pitale smo stručnjaka, doktora, da nam pomogne u našoj misiji – da se zajedno borimo protiv neznanja! Da prestanemo da krivimo brz način života, pritisak okoline i medija koji neprestano svu pažnju usmeravaju samo na izgled tela, umesto na njegovu funkciju i zdravlje. Nisu realna očekivanja da posle dva meseca izgledamo kao da nismo ni bile trudne, ali je normalno očekivati da se dobro osećamo. To možemo, to trebamo, to moramo!

ZAPITAJ SE I TI!

Koliko zaista znaš o promenama kroz koje prolazi tvoje telo nakon trudnoće i porođaja? Da li i na koji način brineš o svom telu? Da li želiš da pomogneš sebi, svom detetu, porodici?

PITAJ!

Dođi na našu #Doktorama radionicu i pitaj sve što te interesuje. Ona je tu sa osnovnim ciljem da te pokrene, da čuješ, da razmišliš, da učestvuješ, da naučiš i da nesebično podeliš svoje iskustvo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.