• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Poklanjamo ti dve nedelje BESPLATNIH vođenih treninga!

29/11/2016

Želiš da počneš da treniraš, a ne znaš gde, šta, koliko često i kojim intenzitetom? Ili znaš šta želiš, ali ti se već par puta desilo da odustaneš? Svaki početak je težak ali je mnogo lakše kada imaš nekog da te bodri. Nekog ko će te pratiti i biti sa tobom na putu do cilja.

Od 29. novembra do 12. decembra tražimo nove članove TIMA koji će proći kroz besplatan edukativni dvonedeljni program vežbanja „Pametan početak“.

Kada počinješ – počni pametno!

Kada radiš pravu stvar na pogrešan način, verovatnoća da ćeš odustati je veća. I to je sasvim normalno kada smo na početku. Svima se dešavaju početničke greške i često mislimo da možemo sami. Možemo, ali prvo treba da naučimo kako…

Poklanjamo ti dve nedelje BESPLATNIH vođenih treninga

Vođeni treninzi su slični personalnim, ali funkcionišu u grupi od pet ljudi. Trener ima vremena da se posveti svakom članu tima, a vežbače motiviše efekat grupe.

Kako će program izgledati?

Početak je sličan kao i kada ideš na personalne treninge. Upoznaćeš se sa trenerom, napravićete analizu tvojih potreba, uraditi testove, razgovarati o pravilnoj ishrani, napraviti program vežbanja i pratiti rezultate.

Trener će tebi i tvom timu pokazati kako da izbegnete početničke greške koje gotovo svi prave, kako da kreirate sopstveni program u odnosu na ciljeve i uputiće vas u pravilan način vežbanja.

Kako da se prijavim za besplatni dvonedeljni program „Pametan početak“?

Za učešće se možeš prijaviti na našem Info desku ili pozivom na broj 011/4057367.

Vreme je da napraviš promenu. Počni pametno!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.