fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

FITNESIJADA U TRIBE-U

Student si i već ti je preko glave ispita i obaveza na fakultetu, pa želiš da odmoriš i opustiš mozak? Ili si tek upisao fakultet, došao u nepoznat grad i sve što želiš je da uživaš u slobodi, posećuješ najbolje žurke u gradu i upoznaješ nove prijatelje. Zašto ne bismo svi zajedno uživali na sjajnim treninzima koje već tradicionalno zovemo Fitnesijada.

Zašto da dođeš na Fitnesijadu?

…jer su tamo svi studenti! Pozitivna energija, dobro druženje i ono što je najvažnije, sjajni treninzi poput Body Pumpa, Body Combata, Body Balance-a, Les Mills Tone-a, Glute & Core-a! Zato nam se pridruži u nedelju 24. oktobra u Trajbu i učini studentske dane zabavnijim i lepšim.

A za desetku u indexu mi te častimo!

Ne, nismo profesori, ali potrebno je da nam doneseš indeks na uvid u nedelju 24. oktobra, Dakle, svi koji nam u nedelju, 24. oktobra pokažu da su dobili desetku, dobiće od nas poklon-mesečnu članarinu!
Dodatno snižen već jeftiniji studentski paket članstva
Imamo i za tebe specijalnu pogodnost, a to je Fitnesijada paket članstva, koji je za 40% jeftiniji od regularnog paketa. Dakle, umesto 3900 dinara, Fitnesijada paket koštaće svega 2.300 RSD. Ovu ponudu moći ćeš da uplatiš u periodu od 22. do 25. oktobra. Sve što treba je da izvršiš online prijavu putem našeg sajta, a mi ćemo te pozvati i preporučiti najbolji trening za prvi dolazak, kao i rezervisati mesto za isti.

Ko može da dođe na Fitnesijadu?

Apsolutno svi studenti!

Na koje treninge možeš doći 24.?

Body Balance 11h00
Les Mills Tone 18h30
Body Pump 19h30

Rezerviši svoje mesto na Fitnesijadi OVDE