Program trenutno nije dostupan.

GLUT & CORE: TRENING ZA JAČANJE CORE SNAGE

Uz ovaj trening oblikovaćeš noge i stomak, unaprediti core snagu i poboljšati držanje.

TRENING SNAGE

Tip treninga

55 MINUTA

Trajanje treninga

SREDNJI DO VISOKI INTEZITET

Intezitet treninga

O treningu

Glut & Core akcenat stavlja na jačanje core mišića – onih koji daju potporu kičmi. Uz jak core svakodnevne aktivnosti postaju lakše za izvođenje, mogućnost povreda je smanjena, a tvoje telo postaje jače i spremnije za svaki sledeći trening. Takođe, ovo je trening koji odlično zateže i oblikuje noge, zadnjicu i stomak.

bodypump beograd 1
hero_core

Tvoj prvi glut & core

Pokreti Glut & Core treninga su jednostavni, a zahvaljujući opcijama intenzitet možeš prilagoditi sopstvenoj formi. Predlažemo da na prvi Glut & Core trening u Fitness Tribe centru u Beogradu dođeš 10 minuta radnije, kako bi ti instruktor pružio detaljnije informacije o treningu i pripremio te za trening.

Počni pametno

Ako se tek upoznaješ sa Body Combatom, uobičajeno je da ne znaš kako da odrediš intenzitet treninga ili kako da kombinuješ BodyCombat sa drugim treninzima. Zato smo kreirali Fitness Tribe program za početnike – individualni plan u kojem trener, u skladu sa tvojim nivoom forme, prilagođava trajanje treninga tokom prvih šest nedelja. U okviru plana trener predlaže i treninge sa kojima je najbolje da kombinuješ BodyCombat radi postizanja najboljih rezultata. Izrada ovog plana je besplatna.
1_gLTvfHOVzIX2DfoRjKwLAw
bodycombat

Vežbači koji idu na BodyCombat vole

Najčešća pitanja - FAQ

Šta treba da ponesem na BodyCOMBAT?
Udobnu odeću, patike za trening, peškir i vodu.
Da li moram da budem u dobroj kondiciji za BodyCombat?
Na BodyCombatu instruktori demonstriraju i lakše opcije treninga. Zato Body Combat možeš da vežbaš i ako trenutno nisi u posebno dobroj kondiciji.
Koliko često treba da idem na Body Combat?
Idealno bi bilo da na BodyCombat ideš dva puta nedeljno, kao i da ga kombinuješ sa treninzima snage.

Dođi na Body Combat i oseti moć borbe!

Prijavi se za PROBNI trening