Grupni treninzi
Fitness Tribe Vračar Beograd

Les Mills treninzi. Yoga. KettleBell. Glute & Core. Izaberi omiljene treninge i ostvari rezultate.

Doživi magiju grupe

Više voliš da vežbaš u grupi nego solo? Slobodno možemo reći da su naši grupni treninzi jedno od najzanimljivijih fitnes iskustava koje Beograd ima da pruži. Les Mills i freestyle treninzi pružaju ti mogućnost da uživaš u treninzima snage, kardio treninzima i treninzima fleksibilnosti, ali i da osetiš sjajnu energiju zajedničkih treninga.

Grupni treninzi koji donose rezultate

Nemaš iskustva sa grupnim treninzima i ne znaš koji treninzi bi mogli da ti donesu najbolje rezultate? Upravo za tebe smo napravili naš Program za početnike. To znači da dobijaš personalizovani plan vežbanja u okviru kojeg Fitness Tribe instruktori kreiraju raspored treninga koji će te uspešno odvesti do cilja.

Fitness Tribe treneri

Deo Fitness Tribe plemena od 2016. godine. Diplomirani oficir policije koji je odlučio da ljubav prema BodyPump treninzima prenese na druge vežbače.

Nenad Marković

Nenad Marković

BodyPump licencirani instruktor

U Fitness Tribeu svi je znaju kao Lolu. Pored toga što je izvanredna Body Combat ratnica, poznata je i po svojoj višedecenijskoj zaljubljenosti u igru i ples.

jovana

Jovana Milenkovski

BodyCombat pro instruktor
Les Mills Tone licencirani instruktor
BodyPump licencirani instruktor

Njena fitnes avantura počela je još u gimnazijskim danima. S godinama je ta avantura prerasla u u želju da ljubav prema treninzima proširi i na druge ljude i da posao fitnes instruktora postane njen poziv. Konstantno teži novim izazovima i usavršavanjima, što je rezultiralo svim gore navedenim zvanjima.

radmila zakula

Radmila Žakula

BodyBalance, BodyPump, Les Mills Tone I Les Mills Barre licencirani instruktor
Joga instruktor i instruktor Joge za trudnice
Personalni trener
Fitnes medanžer

Licencirani je instruktor programa: Body Pump, Body Balance (napredni modul), CX, kao i Body Vive (današnji Les Mills Tone). Daliborka je mama troje dece i Body Balance program je mogla da vodi do pred sam porođaj.

Daliborka

Daliborka Ranđelović

Body Pump, Body Balance (napredni modul), CX, kao i Body Vive

Od svoje 6. godine je u svetu sporta, a posebna strast su mu oduvek birilačke veštine, tako da poseduje majstorsko zvanje Shotokan karatea – crni pojas prvi dan. Osvajač je brojnih medalja na domaćim i međunarodnim turnirima, bivši reprezentativac, trener i sudija karatea.

Miroslav Djuric

Miroslav Đurić

BodyCombat i BodyPump licencirani instruktor.
Natasa Novkoci

Nataša Novković

Body Balans instruktor

Oprobala se u body & mind programima, kao što su joga i pilates, zatim u visokointenzivnim HIIT programima i Cardio box-u. Sa 19 godina postaje jedan od najmlađih licenciranih Zumba instruktora i narednih 9 godina uspešno vodi časove Zumbe. Danas u Tribe-u drži treninge Cardio boxa i Body Pumpa.

tijana mirosavljevic

TIjana Mirosavljević

Pump i Cardio box instruktor

Najčešća pitanja - FAQ

Da li mogu da kombinujem grupne treninge?

Naravno. Uplatom fitnes članarine stičeš mogućnost kombinovanja svih treninga na koje želiš da ideš.

Na koliko grupnih treninga mogu da dođem u jednom mesecu?

Broj treninga nije ograničen – treniraj onoliko koliko ti prija. Uplatom fitnes paketa postaju ti dostupni svi naši grupni treninzi.

Da li postoji opcija probnog treninga?
Postoji – probni trening je jeftiniji od redovnog pojedinačnog treninga. Ako posle probnog treninga odlučiš da se učlaniš, ostvaruješ i popust na prvu članarinu.

Pridruži se, oseti adrenalin i uživaj u rezultatima!

Postani deo FITNESS TRIBE tima

Beograd je tvoj grad, a grupni treninzi tvoja ljubav? Voliš rad sa ljudima, energična si i pozitivna osoba? Želiš da radiš u entuzijastičnom i podržavajućem okruženju? Voleli bismo da te upoznamo i zato – pošalji nam CV ili kratku biografiju.