fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd
Grupni treninzi fitness tribe

LES MILLS TRENINZI

  • Less Mills je svetska franšiza sa Novog Zelanda. U ovom trenutku, nekoliko hiljada ljudi širom sveta uživa u Les Mills programima. Franšiza znači da se svi treninzi izvode na isti način svuda u svetu. Dakle, postoji standardizacija treninga i njihovog vođenja. Rezultati su ključni za Les Mills filozofiju: težimo ka tome da treninzi budu pre svega bezbedni, a zatim i efekasni. Svaki od njih zasniva se na naučnim istraživanjima, u čijem razvoju učestvuje globalni tim istraživača, doktori nauka iz oblasti sporta, kao i kreativni direktori i muzički producenti, jer je muzika izuzetno važan segment Les Mills treninga. Još jedan od benefita franšize su i vrhunski obučeni instruktori koji su pravi profesionalci u svom poslu.

GLUTE & CORE

  • Glute & Core trening je tvoja osnova za snažno telo i cilj mu je da ojača, kao što ime kaže, tvoje core mišiće – one koji daju potporu kičmi. Kada je tvoj core jak, svakodnevne obaveze postaju mnogo lakše, a na sledećem treningu moći ćeš da pružiš maksimum i ostvariš bolje rezultate.

YOGA

  • Yoga (joga) je drevna disciplina koja se razvija hiljadama godina. U pitanju je opuštajući trening koji će poboljšati tvoju fleksibilnost i eliminisati stres. Cilj Yoge je da salu napustiš uz širok osmeh, nakon što ostvariš jedinstvo tela, srca i uma. Deo ovog treninga su i vežbe istezanja i relaksacija.

CARDIO BOX (uskoro)

  • Cardio Box je visoko intenzivan trening inspirisan borilačkim veštinama. Kombinuje elemente boksa, aerobika i borilačkih veština – bez fizičkog kontakta. Ovaj trening sadrži miks vežbi koje će pokrenuti celo tvoje telo – nakon zagrevanja trening nastavljaš uz niz kickova nogama i rukama. Cardio Box završava se nakon treninga snage i istezanja, uz širok osmeh!
Cardio box

Prijavi se na probni trening

Ukoliko želiš da probaš jedan od naših grupnih treninga, onda samo treba da popuniš formu ispod i mi ćemo ti rezervisati mesto.
Prijavi se za probni trening