fbpx
  • +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Intervju – Petar Strunjaš

21/04/2018

 

Petre, za koji dan izlaziš na takmičenje u kategoriji Men physique. Kako se osećaš?

Da, takmičenje je kroz koji dan u Bačkoj Topoli – Kup Vojvodine. Pomalo sam iscrpljen, dijeta i svakodnevni treninzi su poprilično rigorozni već mesecima unazad i zahtevaju maksimalnu disciplinu i veliku posvećenost, zbog priprema za predstojeća takmičenja. Ali u principu, sve je to ok, to je ono što i volim da radim i što me čini srećnim.

 

Na takmičenju ćeš predstavljati Tribe. Kakve su nam šanse za pobedu?

Tako je, na takmičenju ću predstavljati Tribe, konkurencija će biti jaka, ali se ipak nadam medalji 🙂 Još dva takmičara čije pripreme ja vodim će učestvovati na istom takmičenju i predstavljaće Tribe, od njih takođe očekujem dobre rezultate.

 

Odakle motivacija za takmičenje?

Jednostavno volim ovaj sport koji moram da priznam nimalo nije lak. Ono što me u ovom sportu privlači je baš to što zahteva toliko težak i konstantan rad, red i disciplinu. Poprilično je lep osećaj kada nakon toliko vremena pod strogom dijetom, disciplinom i treninzima ostvarite dobre rezultate, što sam osetio 2016. i 2017. godine na takmičenjima 🙂

 

Kako izgledaju pripreme za jedno ovakvo takmičenje? Koliko traju i šta podrazumevaju?

Pripreme traju od decembra 2017. godine, dakle oko 5 mjeseci. Od kako sam počeo sa pripremama, u prvo vreme sam imao od 1 trening dnevno, sa 1 danom pauze u roku od nedelju dana. U poslednje vreme, u samom kraju priprema, imam 2 treninga dnevno, od kojih je prvi jutarnji kardio trening, a drugi trening se bazira na hipertrofiji. Dodao bih još da je ishrana sve rigoroznija.

 

Jesi li gladan?

Uvek 🙂

 

Ti si inače i trener. Kako uspevaš da treniraš druge i da se posvetiš sebi?

Tako je, uz dobru organizaciju sve se može 🙂

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.