• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Joga za decu: Veseliji. Vredniji. Uspešniji!

03/02/2017

Želja svakog roditelja je da detinjstvo njegovog deteta bude spokojno, ispunjeno zabavom, igrom i druženjem. A mališani su često pod većim stresom nego što pretpostavljamo. Imaju školske obaveze, dodatne aktivnosti, provode mnogo vremena za tabletom i računarom i sve to ponekad čini da se osećaju nervozno, neshvaćeno i sputano.

Ne tako davno, dokazano je u kojoj meri joga može da im pomogne da oslobode maštu i kreativnost, bolje upravljaju svojim emocijama i izgrade jače samopozdanje. Da vežbajući grade samodisciplinu, emocionalnu i socijalnu inteligenciju i postižu bolje rezultate u školskoj klupi. A #JogiSovice sve to uče kroz igru i druženje!

Zašto su „jogi deca“ posebna?

Deca koja vežbaju jogu bolje regulišu svoje emocije i uče da upravljaju stresom. Mnogo su otvorenija i sigurnija u sebe.

Mališani stiču dodatno samopouzdanje, slobodno pokazuju emocije, a ujedno uživaju i zabavljuju se. Razvijaju maštu, spontanost, kreativnost i motoriku, vežbaju pravilan položaj tela i disanje.

Ko se boji škole još?

Osim što utiču na pravilan fizički i psihički razvoj deteta, vežbe joge mogu imati izrazito pozitivan efekat i na školske aktivnosti dece. Mališani će biti manje zabrinuti i ljuti, njihova samokontrola i fokus će se povećati, ali i memorija i socijalna inteligencija.

Kada mališani mogu da krenu na jogu?

Program joge za decu, namenjen je mališanima uzrasta od 7 godina. Na trening treba da ponesu udobnu sportsku opremu. Mogu vežbati bosi, u patikicama i čarapicama, kako god njima prija. U sali je uvek toplo i prijatno.

U kojim terminima se održavaju treninzi?

Vežbamo sredom u 18 časova i subotom u 11 časova.

Joga za decu: Popust od 10 odsto na mesečnu članarinu

Ukoliko u periodu od 2. do 25. februara odlučite da upišete dete na jogu, ostvarićete i popust od 10 odsto.

Ako su vam potrebne dodatne informacije ili imate pitanja, možete nam se obratiti putem Facebook stranice, na našem Info desku ili pozivom na broj 064/3654249. Tu smo za vas. 🙂

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.