• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Jovana Kovačević: U Tribe-u se osećam kao kod kuće

23/08/2017

Jovana je jedan od Tribe-ovih najredovnijih vežbača i odličan primer nekoga ko se od potpunog „lenjivca“ i antitalenta za sport preobratio u zaljubljenika u fitnes. Evo zašto ona toliko voli Tribe:

 

Ne skidaš osmeh sa lica ni kada dolaziš u fitnes centar ni kada odlaziš. Koliko je trening poboljšao kvalitet tvog života?

Trening je u ozbiljnoj meri promenio moj život. S obzirom na to da ranije nisam bila aktivna, mnogo toga se promenilo od kad sam počela da treniram u TRIBE-u, od fizičkog izgleda do duhovnog zadovoljstva .

Koliko dugo treniraš u Tribe-u? Jesi li se ranije bavila nekim sportom?

Aktivan sam član skoro devet meseci. Želja za boljim izgledom, kvalitetnijim i zdravijim životom me je podstakla da razmislim o tome šta bi trebalo da promenim u svom načinu života. Imajući u vidu da mi vežbanje nije bila toliko draga rutina, nisam imala veliku volju i želju da treniram, ali zahvaljujući divnom i stručnom timu TRIBE-a prevazišla sam te predrasude i sada posle devet meseci mogu sa siugurnošću da kažem da mi je vežbanje postala navika bez koje ne bih mogla da zamislim svoj život.

Čime se inače baviš?

Student sam treće godine fakulteta za medije i komunikacije i pored toga bavim se aktivno manekenstvom koje zahteva zdrav i negovan izgled, gde vežbanje i ishrana imaju veliki uticaj.

Za manekenke važi da treba da budu mršave. Da li si se možda bojala da ćeš od treninga „dobiti veliku masu“?

Činjenica je da su devojke koje su u svetu manekenstva izuzetno mršave i zategnute. Nama je naravno važno da održavamo izgled, a da pritom ne povećamo telesnu masu. Ja sam zaista u TRIBE-u naišla na stručan tim, imam personalnog trenera koji vodi računa da za mene dizajnira trening tako da ostanem vitka i zategnuta, s tim što imam mnogo više snage nego ranije i dosta sam izdržljivija. To mi je zapravo i doprinelo da napredujem u poslu.

Šta te motiviše da ne odustaješ?

Pored želje za zdravijim, kvalitetnijim životom i boljim fizičkim izgledom, motivaciju sam dobila od prijatelja koji su fizički aktivni i posvećeni zdravom životnim navikama. Međutim, atmosfera koja vlada u klubu, vedar duh, pozitivnost i prijateljski odnos su ono što mene motiviše za svaki naredni trening, jer je svaki doživljaj za sebe. Ja smatram da je personalni trener tu da te unapredi i duhovno i fizički. Upravo takvu interakciju ja imam sa mojom Ivanom.

Dolaziš sa potpuno suprotnog dela grada. Zašto je tvoj izbor baš TRIBE? U komšiluku sigurno imaš bližih fitnes centara.

Zanimljivo je i čudno da nisam iz kraja gde se nalazi teretana , već dolazim iz suprotnog dela grada, što mi ne predstavlja problem da redovno i uvek sa osmehom na licu dolazim na treninge i još zadovoljnija odlazim. Jednostavno sam srećna posle svakog treninga. Mnogo je važno sa kim trenirate, jer se ta energija prenosi. Ja u celoj ekipi Tribe-a prepoznajem veliku posvećenost,  prijateljiski duh, ljubav i trud. Tu se osećam kao kod kuće.

Imam potrebu da se zahvalim svima koji rade u teretani TRIBE i da kažem da ste mi svi prirasli za srce i ulepšali život.

Svima savetujem da se ne plaše promene i izlaska iz zone komfora, koja je zapravo nepravilan i nezdrav način života. Budite hrabri i upustite se u avanturu zdravih, srećnih i ispunjenih ljudi.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.