fbpx
  • +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

KAKO SMRŠATI 50 kg – MIHAJLOVA PRIČA

23/10/2018

Da li si već više puta čuo tuđe priče o fantastičnim rezultatima, a u glavi ti ostaje dilema kako smršati?

Mihajlo je deo Tribe zajednice koji je uspeo upravo to – da ostavi fantastičan rezultat – sve uz dobar plan treninga.

Mihajlo – student koji je ostvario svoj cilj

Mihajlo je student Ekonomskog fakulteta i momak čija životna priča može da posluži kao primer kako treba, ali i kako ne treba da se ponašate sa svojim telom.

Njegova upornost, motivacija i želja da uspe su za primer i svako poštovanje, ali kao i svi dešava se da se opusti i da se kilogrami vrate.

Kao mlad sam se bavio plivanjem i vaterpolom kada sam prestao nastavio sam da jedem isto kao i kada sam bio aktivan. Kilogrami su krenuli da se lepe i morao sam da počnem da treniram. Prvo sam počeo da treniram samostalno u teretani, a pošto sam imao problema sa kičmom roditelji su insistirali da treniram pod nadzorom. Otac me je upoznao sa Đerom i rezultati su postali vidljivi – počuinje svoju priču Mihajlo.

Kako smršati – motivacija?

Na početku je uvek potrebna dobra motivacija, a u razlozima koje nam je spomenuo Mihajlo može da se pronađe svako od nas.

Kada sam počeo da treniram imao sam između 95 i 97 kilograma, što je za moju težinu od 178 cm stvarno mnogo. Osetio sam pritisak sredine, roditelja i prijatelja, i odlučio sam da se pozabavim sobom i svojim izgledom. Moram da priznam da su devojke ipak glavni razlog zbog kog sam odlučio da krenem da treniram, jer nijedna neće za debelog momka – dodaje Mihajlo.

Početak je uvek najteži i ako je nešto teže od svih upala mišića, to je stvaranje navike.

Prva transformacija

Ta prva transformacija trajala je oko godinu dana. Za to sam najviše kriv ja, jer nisam redovno dolazio na treninge i trebalo je vremena da se postignu rezultati. Aktivno sam išao drugih šest meseci i izgubio sam preko 20 kilograma.

Kada sam najzad stigao do svoje idealne težine počeo sam ređe da treniram i, pošto sam povratio samopouzdanje, krenuo sam da izlazim i da živim i hranim se nezdravo. Što je glavni uzrok zbog čega sam vratio oko 10 kilograma – priznaje.

Mihajlo je posle još nekoliko puta par puta ponovio čitav proces. Dolazio na treninge, mršavio, a posle se vraćao sa nekoliko kilograma viška

Moj trener Đorđe kaže da sam njegov najgori vežbač, jer čim dođem do forme, vratim se lošim navikama i povrati 7-10 kilograma i onda sve iz početka. Mislim da sam do sada smršao preko 50 kilograma kada se sve sabere – zaključuje svoju pričaju Mihajlo.

Mi se nadamo da ovoga puta neće odustajati

Kako smršati, kako se zabaviti, kako zavoleti trening – sve odjednom?

Trening ne mora biti stres ili obaveza. Trening ti pomaže da se sa njima bolje izboriš. 🙂

A rezultati će sigurno doći.

Ali, hej.. nemoj nam verovati na reč, ili Mihajlu. Veruj sebi i svom osećaju. Napiši svoju priču o rezultatima. 🙂

Prijavi se za besplatni probni trening, bez ikakve obaveze OVDE.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.