fbpx
  • +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-15h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Kako tačno izgleda VIP trening

17/03/2018

Iako naziv upućuje na engleski akronim Very Important Person (veoma važna osoba), ovaj vid treninga nije to. VIP trening označava vežbanje sa individualnim pristupom i podrazumeva sveobuhvatan program koji daje dugoročne rezultate.

 

Šta znači individualan pristup?

To znači da je trener posvećen tebi, iako vežbaš u maloj grupi od 3 do 5 vežbača. Trener je od prvog dana tu da napravi odgovarajući plan treninga spram tvojih potreba koji podrazumeva kombinaciju rada sa trenerom, kardio treninga i body and mind treninga (Yoga i Body Balance).

 

Za koga je onda VIP trening?

VIP trening je idealan za sve koji ne žele da treniraju sami ili im je potrebna dodatna podrška i dobar plan treninga. I ne samo to, već rad u maloj grupi gde svi imaju isti cilj – da budu zdravi, radosni i fit, što doprinosi boljoj motivaciji.

Stvara se “ekipa” sa istim ciljem, pri čemu svako dobija ono što je za njega adekvatno. Kad to kažemo, mislimo na vrstu i obim treninga u skladu sa ciljevima, ali i na psihološki profil svakog od vežbača, jer svima nam prija nešto drugačije.

 

Kako to izgleda u praksi?

Trener je vodič i saveznik. Najveći broj treninga u toku nedelje radi se sa personalnim trenerom. Kako bi rezultat bio još bolji, trener uključuje dodatne kardio treninge, ukoliko je to potrebno i/ili body and mind programe poput joge i Body Balance treninga koji će doprineti većoj fleksibilnosni i boljoj relaksaciji u periodima odmora.

Dakle, nema ograničenja u broju treninga. Radi se onoliko koliko je potrebno da bi se postigli željeni rezultati.

 

Da rezimiramo, VIP je savršeno izbalansiran program za svakog pojedinca koji ne želi da luta, već ima jasan cilj i želi pravu podršku za postizanje odličnih rezultata.

 

Ne morate verovati nama na reč, o svom iskustvu i rezultatima su pričale Bojana i Mina koje su već duže vreme deo VIP fitnes plemena.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.