IZGRADI KARIJERU: POSAO FITNES TRENERA U FITNESS TRIBE CENTRU

Zaljubljenik si u fitnes, uživaš u radu sa ljudima i želiš da budeš deo sjajnog kolektiva? Možda si baš ti sledeći član našeg tima!
Snaga-i-dobar-izgled-individualni-trening-fitness-tribe
program za mrsavljenje

Šta nam je važno?

Za nas članovi nisu brojevi, već ljudi. To znači da nam je najvažniji individualni pristup u odnosu na svakog čoveka koji odluči da vežba u Fitness Tribe centru. Želimo da se svaki naš član oseća prepoznato, dobrodošlo i kao istinski deo Fitness Tribe zajednice. To postižemo zahvaljujući posvećenom, empatičnom i profesionalnom timu.

Fitness Tribe benefiti

Posao fitnes trenera u našem centru donosi ti različite benefite. Članovima Fitness Tribe tima obezbeđene su redovne stručne obuke, kao i predavanja koja se sprovode unutar kluba. Ukoliko imaš posebno interesovanje za edukaciju iz određene oblasti koja se dešava van kluba, Fitness Tribe ti omogućava učešće na njoj. Za personalne trenere koji su na početku karijere obezbeđen je mentorski program za početnike.
Snaga-i-dobar-izgled-individualni-trening-fitness-tribe
program za mrsavljenje

Kako izgleda proces selekcije?

1

Prvi krug

Test znanja, odnosno pitanja iz anatomije, fiziologije, biomehanike, funkcionalne dijagnostike i dizajniranja plana treninga.

2

DRUGI KRUG

Testiranje kroz praktično sprovođenje treninga.

Pocni-pametno-treneri-Fitness-Tribe
pexels-andrea-piacquadio-3838937

Tribe mentor

Tek si na početku karijere personalnog trenera i imaš malo ili nimalo iskustva? Upravo za tebe smo kreirali Tribe Mentor program za uvođenje novih članova u tim, odnosno za trenere juniore. Ovaj program podrazumeva tri faze:

Mentor radi intervju i testiranje klijenta i kreira plan treninga za prva dva meseca. Ti, kao trener junior, sprovodiš treninge. Posle prvog meseca mentor i klijent ocenjuju tvoj rad, nakon čega se odlučuje da li prelaziš u Fazu dva

Faza dva podrazumeva da mentor radi intervju, a trener junior testiranje. Takođe, trener junior kreira plan treninga uz pomoć mentora. Nakon mesec dana rada, mentor i klijenti daju ocenu za rad i ako su ocene pozitivne, prelaziš u Fazu tri.. 

U ovoj fazi radiš sve sam(a), uz nadzor mentora. Na kraju drugog meseca vrši se ocenjivanje i dobijaš status samostalnog personalnog trenera.

Blog

Aktuelnosti

FUNKCIONALNI TRENING

Funkcionalni trening ima za cilj da te pripremi za izvođenje osnovnih životnih
kretanja, poput podizanja i spuštanja tereta, sedanja i ustajanja, hodanja, skakanja,
nošenja tereta…

Pročitaj više

Najčešća pitanja - FAQ

Imam završenu odgovarajuću školu, ali nemam iskustva kao personalni trener. Da li mogu da se prijavim za posao?
Možeš. Za početnike imamo program Tribe Mentor koji podrazumeva obuku trenera juniora.
Koju školu je potrebno da imam završenu za posao fitnes trenera i personalnog trenera u Fitness Tribeu?
Potrebno je da imaš završen DIF (ili da si na poslednjoj godini studija) ili neku drugu sportsku školu.