KASTING ZA INSTRUKTORE GRUPNOG FITNESA

Tribe blog kasting featured image-min

Ako želiš da radiš i gradiš karijeru kao fitnes trener bez obzira na prethodno iskustvo nastavi da čitaš, jer ćeš se možda baš ti pridružiti našoj cool ekipi sa slike, koja godinama unazad pomera granice i naše članove zaljubljuje u fitnes.

tim fitness tribe beograd vracar

Ko smo mi?

Nećemo reći da smo najbolji, to ćete proceniti sami.

Reći ćemo ti da želimo da budemo drugačiji, dok se svakodnevno trudimo da našim članovima ponudimo kvalitetne treninge sa kojih odlaze da bi se što pre vratili.

Reći ćemo ti da verujemo u različitost.

Reći ćemo ti da verujemo u sreću na poslu.

Reći ćemo ti da verujemo da želja za uspehom može pobediti znanje.

Reći ćemo ti da je podrška primarna vrednost našeg tima.

Reći ćemo ti i…

Kakve osobe tražimo za naš fitnes tim!

Kratko i jasno: interaktivne, otvorene i nadasve harizmatične osobe. One koji su zaljubljeni u fitnes i spremni da tu ljubav šire dalje.

Iz našeg iskustva, svi vi koji ste se bavili, ili se još uvek bavite sportom, svi vi koji na treningu stojite u prvom redu, svi vi kojima je trening neizostavan deo nedeljnog plana – imate potencijal da postanete vodeći fitnes treneri.

U svetu ste fitnesa, ali želite da unapredite znanje i mogućnosti treninzima koji iza sebe imaju naučnu podlogu, kontinuirani razvoj i permanentnu edukaciju?

Da li ti je potrebno iskustvo?

Odlično je ako ga imaš, ali nije uslov. Evo i zašto. Oni koji budu izabrani, učiće od vodećih stručnjaka fitnesa u regionu, koji će im pomoći da dobiju sva potrebna znanja kako bi svaki trening koji održe bio jedno novo, lepo iskustvo za svakog vežbača. Ono što mi želimo je da novi članovi FITNESS TRIBE tima postanu inspiracija mnogima oko sebe i zato ćemo birati najbolje od najboljih.

Kako će izgledati kasting?

Nakon što dobijemo vaše CV-jeve, naš tim izabraće kandidate koji će dobiti mogućnost da svoj talenat pokažu tokom treninga koje će za vas držati instruktori Fitness Tribe-a.

Potrudićemo se da taj dan svima bude jedno pozitivno i nezaboravno iskustvo. Vežbaćemo, družiti se i birati najbolje.

Tokom treninga pratićemo i ocenjivati tehniku izvođenja vežbi, osećaj za ritam, pokretljivost i sve ono što mi unutar tima zovemo ”X faktor” koji je neophodan kao polazna osnova za građenje karijere fitnes trenera.

Ako si neko ko voli izazove, ko je istrajan i uporan, imaš velike šanse da budeš izabran.

Šta je potrebno za prijavu na kasting?

Za kasting se možeš prijaviti putem e-maila: karijera@fitnesstribe.rs na koji je potrebno da
pošalješ:

  • CV (biografiju)
  • Propratno pismo u kome ćeš obrazložiti zašto želiš da se pridružiš Fitness Tribe timu

Do kada su otvorene prijave?

Prijave su otvorene do 31. maja, a kasting će se održati u subotu 3. juna u Fitness Tribe centru na adresi Kneginje Zorke 60 sa početkom u 12h.

NAPOMENA
Ukoliko te kontaktiramo i pozovemo na kasting, obavezno je da poneseš opremu za trening i budeš odmoran kako bi nam pokazao najbolju verziju sebe.

Kontaktiraćemo isključivo kandidate koji uđu uuži izbor na osnovu kriterijuma koje je ustanovio Fitness Tribe menadžment tim.

Izabrani kandidati dobiće dalja upustva za prisustvo kastingu putem emaila.

Slične objave...