• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

KONKURS ZA POSAO: FITNES INSTRUKTOR

13/10/2018
Konkurs za posao: fitnes instruktor u Tribe timu

Treniraš zato što to voliš, i želiš da motivišeš druge da zavole trening? Onda treba da se prijaviš na naš konkurs za posao i postaneš fitnes instruktor u Tribe timu!

Zbog pojačanja kapaciteta raspisali smo konkurs za posao i tražimo nove fitnes instruktore koji bi se pridružili našem timu.

Konkurs za posao: koga tražimo

Tražimo fitness instruktore koji su posvećeni, vredni, nasmejani.

Tražimo novog člana tima, sa kojim ćemo se družiti u sali i nakon treninga.

Ako je tvoj trening zahtevan, ali vežbači salu napuste sa širokim osmehom, motivisani i spremni da se vrate – onda tražimo baš TEBE.

Konkurs: fitnes instruktor – HIIT trening

HIIT je visoko intenzivni intervalni trening koji traje 30 minuta, ali se kalorije sagorevaju satima nakon što vežbači napuste salu.

Instruktori HIIT treninga bez sumnje mogu biti muškarci i žene. Poželjno je da budeš u odličnoj formi, izdržljiv, agilan, eksplozivan i brz. Bitno je da možeš da motivišeš vežbače da nastave sa treningom i kada žele da odustanu, zato što ovaj trening nosi puno izazova sa sobom.

Da li se prepoznaješ u ovom opisu? Popuni kontakt formu i prijavi se. Mi ćemo te brzo kontaktirati.

Prijava za instruktora HIIT treninga

Datum rođenja

Prethodno iskustvo

Konkurs: fitnes instruktor – cirkularni trening

Cirkularni, odnosno funkcionalni trening je trenutno najpopularniji vid treninga u svetu. Primenjuje vežbe koje istovremeno jačaju više mišića i doprinose boljoj koordinaciji i ravnoteži.

Instruktori cirkularnog treninga mogu biti muškarci i žene. Program funkcioniše po principu prelaska sa vežbe na vežbu sa malim pauzama, a koriste se brojni rekviziti. Poželjno je da budeš u dobroj formi, izdržljiv, eksplozivan i brz, kako bi mogao pravilno da izvedeš više vežbi za kratko vreme.

Ako voliš dinamične treninge, možeš da pratiš vežbače po stanicama i pomogneš im ukoliko je to potrebno, ako možeš da ih motivišeš da urade još jedno ponavljanje – ovo je posao za tebe.

Da li se prepoznaješ u ovom opisu? Popuni kontakt formu i prijavi se. Mi ćemo te brzo kontaktirati.

Prijava za instruktora cirkularnog treninga

Datum rođenja

Prethodno iskustvo

Upoznaj nas: Fitness Tribe

Fitness centar Tribe nalazi se na Vračaru i prostire se na tri nivoa. Tim Fitness centra Tribe čine ljudi koji se fitnesom bave već dugi niz godina.

Mi znamo koliko je fizička aktivnost važna – a naša misija je da to otkriju i svi u Beogradu.

Mi ništa ne radimo slučajno. Naš simbol, drevni vikinški znak aegishjalmur, jedan je od najmoćnijih simbola koji su Vikinzi koristili kako bi osigurali pobedu na bojnom polju. Osobi koja ga nosi, ovaj simbol pomaže da savlada strah u svom umu, odnosno telu.

Postani deo našeg tima – mi jedva čekamo da nam se pridružiš!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.