Les Mills Core premijerno na Vračaru u Fitness Tribeu

les mills core premijera fitness tribe vraca beograd

Les Mills CORE je trening zbog kojeg ćete uživati u svom telu spolja i iznutra.

Da moguće je!

Kako?

Inspirisan principima treninga za vrhunske sportiste, zasnovan na naučnim istraživanjima vodećih svetskih Univerziteta i predstavlja revoluciju u razvoju treninga namenjenom jačanju core muskulature.

Razvoj snage, povećanje misićne izdržljivosti i stabilnosti tela, predstavljaju osnov u prevenciji od povreda te pomažu u izgradnji snažnog atletskog tela i to je upravo ono što vežbače privlači  i vraća ih na ovaj trening.

Da pojasnimo, Les Mills CORE je trening koji će zaštiti vaš kičmeni stub tokom svakodnevnih aktivnosti, trening koji će pomoći da držite vaše telo u pravilnom položaju, dok hodate trčite, sedite… i trening koji će vam pružiti savršen stomak i idealno oblikovane mišiće zadnjice.

Kako izgleda Les Mills CORE trening?

LES MILLS CORE je dostupan kao trening od 30 ili 45 minuta. Sve vežbe koje se koriste tokom treninga imaju različite varijacije kako bi se intenzitet treninga prilagodio i početnicima i vežbačima koji žele izazov.

Les Mills Core premijerno u Fitness Tribeu

U subotu i nedelju 4. i 5. novembra Les Mills CORE premijerno će predstaviti licencirani Les Mills instruktori. Tokom vikenda imaćete priliku da probate verziju treninga od 30 i 45 minuta po sledećem rasporedu:

  • Subota 4. novembar 11h – Les Mills Core 30 minuta
  • Nedeljea 5. novembar 18h – Les Mills Core 45 minuta

Besplatno učešće uz ONLINE rezervaciju

Verujemo da je fitnes sport za sve a Les Mills CORE trening koji svako treba da uvrsti u svoju nedeljnu fitnes rutinu. Zato smo odlučili da će Les Mill CORE treninzi tokom dva dana koliko traje premijera bit potpuno BESPLATNI za sve.

Kako su kapaciteti treninga ograničeni sa ciljem da iskustvo treninga bude lepše i da svako ima dovoljno prostora, da pravilno izvodi vežbe i lako prati instruktora, potrebno je da izvršite rezervaciju koja vam garantuje slobodno mesto u terminu koji izaberete.

Rezervaciju mesta možete izvršiti popunjavanjem kontakt forme:

Slične objave...