• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Les Mills: Ove jeseni ćeš se srećno zaljubiti u fitnes

08/10/2016

Ako si nekada bio na časovima grupnog fitnesa, onda si verovatno osetio moć grupe. Na grupnim časovima je manja verovatnoća da ćeš zabušavati. Svi oko tebe se trude, daju svoj maksimum i motivišu te da isto uradiš i sam.

E sad, zamisli taj motivacioni efekat i pomnoži ga sa 10. Kažu da Les Mills treninzi daju deset puta jaču energiju. Možda ih baš zbog toga obožava više od 10 miliona ljudi širom sveta. 🙂

A odakle ta energija stiže?

Kada si u Les Mills plemenu, nisi samo vežbač, ti si pravi fitnes ratnik.

Les Mills je nastao na Novom Zelandu osamdesetih godina. Čuo si za veliko novozelandsko ratničko pleme Maori? Njihova tradicija i kulturna baština uticala je na kreiranje Les Mills programa.

Novozelandsko Les Mills pleme ima i svoj ratnički haka ples po uzoru na maorski – njime šalju poruku da se „pleme“ zajedno bori protiv bolesti modernog doba.

Oni žele da se zaljubiš u fitnes. I neće te naterati, biće to ljubav na prvi pokret. 🙂

Muzika koja pokreće: Zamisli trening u ritmu muzike za ples

Les Mills stručnjaci posebnu pažnju posvećuju izboru muzike. Oni znaju koliko nas muzika pokreće i motiviše da damo sve od sebe.
Ali ne pevaju uvek istu pesmu. 🙂 Koreografije se menjaju na svaka tri meseca, a sa njima se menja i muzika. I stiže događaj koji ćeš željno iščekivati…

Taman kad misliš da je to TO, oni te ponovo iznenade!

Na svaka tri meseca u centru Fitness Tribe održaće se promocija najnovijih Les Mills koreografija. Tih dana ćemo otvarati vrata kluba za sve stanovnike Beograda, družiti se, vežbati i podeliti našu ljubav ka fitnesu.

Sa novim izdanjima stižu i nove koreografije kako bismo razbili rutinu i popeli se stepenicu više ka našim fitnes ciljevima.

P.S. Promocija ne podrazumeva samo treninge. Čeka te mnogo više od toga. 🙂

Fitnes je samo za žene? Nećeš više deliti to mišljenje

– Ideš sa mnom na trening?
– Ma važi! Ja sAm sa ženama u sali…Smejaće mi se, a i svakako mislim da je to prelako za mene.
– Nećeš biti jedini, ali ćeš verovatno biti jedini koji neće moći da dođe do daha.
– Ne verujem.
– Hajde da probaš?
– Hajde.

I sat vremena kasnije, on izlazi iz sale zadihan, sa začuđenim pogledom i željom da se što pre vrati. Da pokaže da ipak može više. A moći će. I upravo se tu krije suština Les Mills programa – ne postaje lakše već ti postaješ bolji, a granice ne postoje.

Kakvi su to treninzi?

Programa ima 14, a u Fitness Tribe 15. i 16. oktobra stižu CxWorx, BodyPump i BodyBalance. Opise programa možeš pročitati OVDE.

Mi jedva čekamo da uvedemo SVE!

Ukoliko želiš da nam se pridružiš na promociji, učešće je BESPLATNO i otvoreno za sve. Više o samom događaju i prijavama možeš pročitati OVDE.

Budućnost fitnesa stiže na Vračar – Granice ne postoje. Hajde da ih pomeramo zajedno!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.