• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

LES MILLS TONE – 14. APRIL

29/03/2018

Sada kada smo razjasnili kakav je to koncept Les Mills i koje sve programe za vežbanje sadrži, red je da kažemo nešto i o novom programu Les Mills Tone, u kome ćemo uživati od 14. aprila.

Uzbuđeni smo, srećni i ponosni što ćemo biti jedan od prvih klubova u svetu koji ima ovaj program. Novo, modernije iskustvo, kreirano na osnovama programa BODYVIVE 3.1, sadrži originalni „3 u 1“ tip vežbi – miks kardio, kor i treninga snage.

LES MILLS TONE – SAVRŠEN MIKS

Ukoliko želite optimalnu kombinaciju treninga snage, kardio treninga i kor treninga – LES MILLS TONE je savršen program za vas. Izazovan miks čučnjeva, iskoraka, funkcionalnog treninga i treninga sa tegovima sagoreće višak kalorija i podići formu na novi nivo.

POČETNICI – BEZ BRIGE

Kreatori novog LES MILLS TONE programa, koji stiže u FITNESS TRIBE 14. aprila, posvetili su posebnu pažnju početnicima bez iskustva. Početni nivo LES MILLS TONE programa omogućiće svakome da, bez obzira na nivo fizičke spreme, trening napusti sa osećanjem zadovoljstva.
Dođite u naš fitnes centar 14. aprila na besplatan trening i postanite deo plemena!

BUDI NAJBOLJA VERZIJA SEBE

Želiš da budeš zdraviji, srećniji, spremniji, jači i da izgledaš lepše? Novi LES MILSS TONE program će ti to omogućiti.

BENEFITI NOVOG LES MILLS TONE PROGRAMA

Les Mills Tone će brzo sagoreti kalorije i istovremeno unaprediti fizičku spremu i snagu tvog tela. Pored toga, osetićeš potpuno novi nivo energije, fleksibilnosti, okretnosti i balansa.

PRAVILNO = ZDRAVO = USPEŠNO

Pravilna tehnika vežbanja je osnova veće efektivnosti treninga. Iskusni treneri u FITNESS TRIBE centru će ti pružiti svu potrebnu pažnju kako bi lako, pravilno i uspešno savladao način izvođenja vežbi iz novog LES MILLS TONE programa. Time će tvoj napredak biti brz i zdrav!

Najmoderniji trenažni program iz LES MILLS kuhinje 14. aprila stiže u FITNESS TRIBE.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.