Les Mills Tone: snaga, kardio i core u jednom treningu

Moderan trening koji sadrži vežbe snage, kardio vežbe i vežbe za core. Uz Les Mills Tone ćeš oblikovati telo, unaprediti snagu i podići energiju na novi nivo.

TRENING SNAGE I KARDIO TRENING

Tip treninga

45 MINUTA

Trajanje treninga

UMEREN DO VISOK INTENZITET

Intezitet treninga

O treningu

Les Mills Tone predstavlja idealnu kombinaciju kardio treninga, treninga snage i core treninga. Tokom treninga prolaziš kroz izazovan miks čučnjeva i iskoraka sa tegovima, funkcionalnih vežbi kao i vežbi sa ekspanderima, pri čemu sagorevaš kalorije i unapređuješ kondiciju. Les Mills Tone će uvećati tvoju snagu, ali i balans, fleksibilnost, pokretljivost i snagu core mišića.

les mills tone trening 1
les mills tone trening

Tvoj prvi lesmills tone

Tokom treninga, instruktor će te naučiti kako da ovladaš pravilnom tehnikom izvođenja pokreta bez obzira na tvoj trenutni fitnes nivo. To znači da možeš doći na trening i ako nisi u naročito dobroj kondiciji. Na prvi Les Mills Tone trening u Fitness Tribe centru u Beogradu je poželjno da dođeš 15 minuta ranije, kako bi ti instruktor pružio detaljnije informacije i pripremio te za trening.

Počni pametno

Važno je da pravilno doziraš i kombinuješ treninge. Upravo zato smo kreirali Fitness Tribe program za početnike. Ovo je individualni plan u kojem trener, u skladu sa tvojim nivoom forme, prilagođava trajanje treninga tokom prvih šest nedelja. U okviru plana trener predlaže i treninge sa kojima je najbolje da kombinuješ Les Mills Tone radi postizanja najboljih rezultata. Izrada ovog plana je besplatna.
les mills tone trening 1
637e1a97f5021fc4fd191674_les-mills-tone

Vežbači koji idu na Les Mills Tone vole

Najčešća pitanja - FAQ

Šta mi od opreme treba za Les Mills Tone?
Udobna odeća, patike za trening, peškir i voda. Ekspandere i tegove obezbeđuje Fitness Tribe
U kakvoj formi treba da budem za Les Mills Tone?
Instruktori tokom treninga demonstriraju opcije za vežbače različitih fitnes nivoa. To znači da nije neophodno da budeš fit, već samo da imaš želju i volju da unaprediš snagu i zdravlje.
Koliko često treba da idem na LesMills Tone?
Idealno bi bilo da na LesMills Tone ideš dva puta nedeljno, kao i da ga kombinuješ sa treninzima snagei treninzima fleksibilnosti.

Dođi na LesMills Tone i upoznaj jaču i zdraviju verziju sebe

Prijavi se za PROBNI trening