fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd
Les Mills treninzi Fitness Tribe
Less Mills je svetska franšiza sa Novog Zelanda. U ovom trenutku, nekoliko hiljada ljudi širom sveta uživa u Les Mills programima. Franšiza znači da se svi treninzi izvode na isti način svuda u svetu. Dakle, postoji standardizacija treninga i njihovog vođenja. Rezultati su ključni za Les Mills filozofiju: težimo ka tome da treninzi budu pre svega bezbedni, a zatim i efekasni. Svaki od njih zasniva se na naučnim istraživanjima, u čijem razvoju učestvuje globalni tim istraživača, doktori nauka iz oblasti sporta, kao i kreativni direktori i muzički producenti, jer je muzika izuzetno važan segment Les Mills treninga. Još jedan od benefita franšize su i vrhunski obučeni instruktori koji su pravi profesionalci u svom poslu. Od 20 različitih Les Mills treninga mi u Fitness Tribe-u izabrali smo sledeće koji su namenjeni onima koji žele izazove, socijalizaciju, savršen izgled, osećaj moći i na kraju regeneraciju i opuštanje.
Les Mills-treninzi koji su osvojili svet

OSETI SNAGU

  • Body Pump je trening s opterećenjem, idealan za one koji žele oblikovane i jake mišiće. Umerena opterećenja i veliki broj ponavljanja su idealna kombinacija koja – naučno dokazano – daje rezultate.

TIP TRENINGA

Snaga

OSETI MOĆ

  • Body Combat je energičan trening koji kombinuje pokrete više borilačkih veština, koji će vam pomoći da budete fit, brzi i snažni. Nakon treninga Body Combata osećate se osnaženo i moćno.

TIP TRENINGA

Cardio

RAVNOTEŽA UMA I TELA

  • Body Balance je trening fleksibilnosti koji kombinuje elemente Yoge, pilatesa i tai-čija. Istezanje, pokreti prilagođeni opuštajućoj muzici i duboko disanje su kombinacija koja će učiniti da trening napustiš smiren i opušten.

TIP TRENINGA

Fleksibilnost

OBLIKOVANJE, KONDICIJA, SNAGA

  • Les Mills Tone koji kombinuje segmente treninga snage, kardio i core treninga – i sve to u jednom treningu. Ovaj trening premijeru na svetskoj fitnes sceni imao je na početku 2018. godine, ali zbog kombinacije vežbi i dobre muzike brzo je postao omiljen u fitnes centrima širom sveta.

TIP TRENINGA

Kros trening

4

treninga

100 000

vežbača na svetu

100

država

Prijavi se na probni trening

Ukoliko želiš da probaš jedan od naših grupnih treninga, onda samo treba da popuniš formu ispod i mi ćemo ti rezervisati mesto.
Prijavi se za probni trening