fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Ljubavna priča iz teretane

11/02/2020

U susret danu zaljubljenih, spremili smo vam ljubavnu priču koja je svoj početak ugledala baš u našoj teretani na šta smo veoma ponosni. 🏋‍♂❤🏋‍♂

Naš trener BodyPump programa Nenad vam otkriva kako je upoznao svoju lepšu polovinu. 🥰

Nevena je dolazila na moje treninge od mojih početaka u Tribe-u februar 2017 i narednih godinu dana smo imali odnos vežbac – trener, da bi se kasnije javile „prve varnice“ i počeli smo da se zabavljamo, a nakon nekog vremena i da živimo zajedno.

Nevena je redovna na mojim treninzima i dok nije zatrudnela isla je redovno na combat i tone, ali kako trudnoća odmiče dolazi 2 do 3 puta nedeljno samo na BodyPump i radi sa malo manjim opterećenjima jer je BodyCombat previše intenzivan i ima puno skakanja sto nije preporučljivo u trudnoci.

Nevena se oseća sjajno kao trudnica, lagano prolazi kroz sve faze trudnoće i bez vecih problema. Bebica je sjajno i lepo napreduje i bice devojčica. Sada u 5-om mesecu stomak počinje da raste polako tako da ce trenirati sve dok bude osećala da moze i da joj ne pravi nikakav problem.

Za kraj jako je bitno kada su oba partnera zainteresovana za iste stvari, vole fitnes i zdrav nacin zivota i ishrane. Tu postoji svakodnevno razumevanje i podrska za sve aspekte zivota pa tako i za treninge. Samo na taj način svakodnevne obaveze su lakše i nema tenzije i nerazumevanja oko odlazaka na treninge bilo zajedničke ili pojedinačne.

DAN ZALJUBLJENIH U TRIBE-U

I ovog 14. februara želimo da podstaknemo sve naše vežbače da nađu vreme za svog životnog saputnika, tako što će, recimo sa njim zajedno dolaziti na trening.

Ukoliko si aktivan član Fitnes Tribe-a i planiraš da počneš da treniraš sa svojim partnerom, spremili smo ti posebnu ponudu za parove!🥰
1+1 grtis na Tribe, Gym i Fit pakete ili 20 % popusta na Personalni trening u paru

Saznaj više o tome OVDE

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.