• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Mama Fit i Bebić Tegić

07/10/2016

Mama Fit fitnes program obuhvata specijalno osmišljen program vežbi koje su namenjene trudnicama i mamama nakon porođaja. Naš cilj je da te razbudimo, razdrmamo, osvežimo i damo ti energiju koja ti je neophodna da prevaziđeš sve izazove i uživaš u periodu koji je pred tobom.

Budi i ti Mama Fit – Srećna. Snažna. Važna

Mama Fit Doktorama: Vežbanje uz #bebićtegić

Pre nego što počnemo da se družimo red je i da se upoznamo. 🙂

Uvodno predavanje održaće se u ponedeljak, 17. oktobra, u 11 časova. Osnivačica Mama Fit koncepta, Aleksandra Vranešević, tom prilikom predstaviće program, govoriće o specifičnostima vežbanja nakon porođaja, odgovarati na pitanja i savetovati Srećne, Snažne i Važne mame. 🙂
Učešće na Doktorami je besplatno i otvoreno za sve.

„Do sada mi tako nešto niko nije rekao. Niti mi je skrenuo pažnju“

Mnoge mame imaju baš ovakav utisak nakon Doktorame.

Kako vežbanje utiče na dojenje? Kako da reglušem ishranu? Da li vežbanje pomaže ako imam postporođajnu depresiju? Pitanja je mnogo, a Mama Fit je tu da ti reši sve nedoumice, pomogne i posavetuje.

Ja sam trostruka mama, ja ih potpuno razumem, znam kroz šta prolaze i dajem sve od sebe da im pomognem na pravi način. Mame koje vežbaju kod nas i meni daju ogromnu količinu energije, da nas samo vidite na treninzima sve bi vam bilo jasno.“ – objašnjava Aleksandra.

A nakon što se upoznamo sledi #bebićtegić

Prvo druženje mama i bebića zakazano je za petak, 21. oktobar.

Sigurno će ti prijati fizička aktivnost, ali nisi jedina koja će uživati. Na #bebićtegić druženju se i mališani druže, počinju da puze, osmehuju se, prave svoje prve korake…Zajedno ćemo stvarati lepe uspomene.

Neke vežbe ćeš izvoditi sama, a nekada će ti pomoći #bebićtegić. Ono što treba da znaš pre nego što počneš da vežbaš je da nakon porođaja treba da sačekaš 6 do 8 nedelja, ali i da se pre početka vežbanja konsultuješ sa svojim ginekologom. Ako je sve u redu, krećemo! 🙂

A kada će moja beba biti spremna da krene na vežbe sa mnom?

Bebići imaju od dva meseca do 18 meseci.

Sad se verovatno pitaš kako izgleda vežbanje sa radoznalom bebom od 18 meseci koja se već samouverno kreće i priča? Ne brini. Zato su tu Aleksandra i Vesna. 🙂

Ko stoji iza programa Mama Fit?

Tvoje buduće najbolje prijateljice biće Aleksandra Vranešević i Vesna Martinović. Aleksandra je po struci profesor sporta i fizičkog vaspitanja, ima devetogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, troje dece i veliku motivaciju da i ti budeš Srećna, Snažna i Važna.

Osnovala je Mama Fit koncept u želji da tvoj oporavak nakon porođaja bude brži i lakši, ali i kako bi se mame družile, razmenjivale iskustva i socijalizovale.

Aleksandra je znanje prenela Vesni koja je i sama vežbala po #bebićtegić programu. Veoma je pažljiva, brižna i ima odličan pristup prema mamama. Nju ćeš upoznati 21. oktobra na prvom #bebićtegić druženju. 🙂

Kako da se prijavim za Doktoramu?

Učešće je besplatno i otvoreno za sve. Ipak, želimo da se pobrinemo da ima dovoljno mesta za sve i zato je neophodno da nam najaviš svoj dolazak.

Možeš nas pozvati na broj telefona 064/3654249 ili nam se obratiti putem Facebook stranice Fitness Tribe.

Mama Fit je na društvenim mrežama zbog vas!

Ukoliko imaš pitanja, ili su ti potrebne dodatne informacije, Mama Fit i Fitness Tribe su tu za tebe. Slobodno nas pitaj šta god te zanima, a ukoliko želiš da saznaš više o konceptu poseti Facebook ili Instagram stranicu Mama Fit.

Hajde da se okupimo, razmenimo iskustva, napunimo baterije, družimo se i osmehujemo.

Nisi jedna, tu smo da pomognemo i da utičemo da prestaneš da se pitaš da li si dovoljno dobra – JESI! Naravno da jesi, brineš o sebi.

#MamaFit

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.