MESEC DANA BESPLATNIH LESMILLS TONE TRENINGA U FITNESS TRIBE-U NA VRAČARU

image

Mesec u znaku Les Mills TONE treninga

Od 15. novembra do 15. decembra treninzi TONE-a u fitness centru Tribe na Vračaru biće potpuno besplatni.

Želimo da prenesemo magiju fitness-a na što više ljudi, a Les Mills TONE je savršena kombinacija treninga koju svako treba da uvrsti u svoju nedeljnu fitness rutinu.

Zato smo odlučili da će Les Mills TONE treninzi tokom ovog perioda biti potpuno BESPLATNI za sve koji do sada nisu bili naši članovi.

Vežbajte mesec dana u čak 7 termina nedeljno:

Ponedeljak 09h & 20h
Utorak 18h
Sreda 09h & 20h
Četvrtak 18h
Subota 10h

Možete da birate termine u koje biste dolazili ili da dolazite na sve.

Šta je Les Mills TONE?

Les Mills TONE je inovativan, 3 u 1 trening koji će vam pomoći da oblikujete telo, unapredite snagu, razvijete kondiciju i podignete energiju na viši nivo.

Ukoliko želite optimalan miks snage, cardio treninga kao i vežbi za core i gluteus ovo je trening za vas! Idealan je ukoliko nemate vremena za više od 2-3 treninga nedeljno jer obuhvata sve što vam je potrebno ali se odlično kombinuje sa ostalim Les Mills programima ukoliko želite više.

Velika stvar i osnova Les Mills TONE programa je što ima širok izbor opcija koje se prilagođavaju svim nivoima fitness-a, obezbeđujući da svi učesnici napuste trening zadovoljni i da se osećaju uspešno.

Razvoj snage, povećanje misićne izdržljivosti i stabilnosti tela, predstavljaju osnov u prevenciji od povreda te pomažu u izgradnji snažnog atletskog tela i to je upravo ono što vežbače privlači  i vraća ih na ovaj trening.

Kako izgleda Les Mills TONE trening?

Les Mills TONE čas sadrži mešavinu iskoraka, čučnjeva, burpija, funkcionalnog treninga sa tegovima, atletskih kombinacija i vežbi sa ekspanderima ili gumenim trakama koji će vam pomoći da tokom 45 minuta, koliko traje čas, sagorite čak do 450 kalorija i dobro se zabavite!

Besplatno učešće uz ONLINE rezervaciju

Kako su kapaciteti treninga ograničeni sa ciljem da iskustvo treninga bude lepše i da svako ima dovoljno prostora, da pravilno izvodi vežbe i lako prati instruktora, potrebno je da izvršite rezervaciju koja vam garantuje slobodno mesto u terminu koji izaberete.

Rezervaciju mesta možete izvršiti popunjavanjem kontakt forme:

Slične objave...