• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

MOŽE DO LETA – SAMO TI TREBA TRENER

01/05/2018

Misliš da od maja do leta nema nikakve teorije da svoje telo dovedeš u fit stanje?

Ne možeš da zamisliš da u samo osam nedelja treninga možeš da anuliraš mesece i godine ispunjene fizičkom neaktivnošću.

NEĆEMO TE LAGATI.

VEROVATNO SI U PRAVU.

Mi ne tvrdimo da ćeš za osam nedelja aktivnog treniranja dostići nivo zavidne fizičke spreme, niti da će tvoje telo izgledati kao kod modela sa TV ekrana. Neće. Ni najjači trening, ni dijete, ni litre prolivenog znoja tokom narednih nekoliko nedelja sigurno ti neće doneti osećaj potpunog zadovoljstva pošto se vrhunski rezultati ne dostižu u tako kratkom periodu.

ONO ŠTO JE, TAKOĐE, SIGURNO JESTE SLEDEĆE.

Osam nedelja biće ti dovoljno da shvatiš zašto je trening bitan. Razumećeš da je to jedna od retkih stvari gde važi prosto pravilo: RAD = REZULTAT.

Tokom ovog perioda ZAVOLEĆEŠ TRENING i neće ti biti jasno zašto ne treniraš oduvek.

Počećeš aktivno da razmišljaš o ishrani, kao o aktivnosti od koje mnogo toga zavisi – tvoje zdravlje, raspoloženje i snaga.

Počećeš da prepoznaješ jednu novu stvar – FOKUS.

Počni da vadiš stare stvari iz ormana. Tokom ovog perioda ćeš 100% VIDETI REZULTATE svog rada.

Još jedna stvar – za tih osam nedelja stvari se neće značajno promeniti. Bićeš potpuno ista osoba, samo ćeš neke stvari shvatati drugačije. Slobodno ćemo reći – na površinu će izaći samo ono najbolje. I imaćeš savršene rezultate.

KAKO POČETI?

Niko od nas se nije naučen rodio i nije u obavezi da ume da planira sopstveni trening i pravi programe istih. Postoje ljudi koji su proveli čitav život izučavajući upravo ovu temu – završavali su škole, učili i u praksi stotinama puta pratili i videli rezultate vežbanja.

Oni se zovu i oni zaista znaju i mogu da ti kažu šta treba da ti bude cilj, kad šta treba da radiš, koje vežbe će baš za tebe i tvoje telo biti najbolje, u kojim slučajevim ćeš određenu stvar raditi na ovaj, a u kojim situacijama na neki drugi način, zašto bi na početku trebalo radito baš ovo, a ne nešto drugo… Takođe, saveti profesionalca koji se tiču ishrane biće ti od izuzetne važnosti pri procesu mršavljenja.

Jednostavno je – njihovo iskustvo i znanje im omogućava da od svakog vežbača izvuku baš njegov maksimum. Tako će biti i u tvom slučaju.

Još jedna bitna stvar – tvoj trener znaće tvoje realne domete i mogućnosti u svakom trenutku. Njegov zadatak biće da se granica tvoje spreme kontantno poboljšava. On je taj koji će ti uliti dodatni motiv kada je teško i čije ćeš reči čuti svojoj glavi kada nastane kriza.

Dozvoli sebi osam nedelja nečeg novog. Nečeg što će u svakom slučaju poboljšati tvoj život.

I tvrdimo ti jednu stvar – kada protekne osam nedelja želećeš osam meseci.

PRIJAVI SE
Komentari