• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Očekujte još bolji i efikasniji Body Pump

25/09/2017

Kada god vidite slike na kojima se tegovi koriste na grupnim treninzima znajte da je u pitanju Body Pump. Jedan od najpopularnijih i najzahtevnijih Les Mills treninga očekuje velike promene koje će vas oduševiti. Ako se do sada niste susreli sa Body Pump treninzima, prava je prilika da saznaš više o ovom sjajnom programu od trenera Slobe. Naravno, prijavi se za besplatnu promociju nove koreografije OVDE.

Kako bi predstavio Body Pump onima koji se do sada nisu susreli sa ovim programom?

Body Pump je trening snage i specifičan je zato što postoji nekoliko verzija programa. Najuobičajnija je verzija od sat vremena, gde se prolazi kroz sve mišićne grupe, od nogu, grudi, leđa, preko bicepsa i tricepsa do ramena i stomaka. Zatim, tu je verzija od pola sata malo višeg intenziteta i obično se radi sa još nekim treninzima koji takođe traju pola sata. Kod nas u Tribe-u su to Core treninzi, intenzivan trening zas mišiće stomaka i leđa, a postoji i još jedna nova verzija, ali neka to bude iznenađenje.

Spomenuo si da je to trening snage, kakav bi trebalo da bude nivo utreniranosti polaznika?

Svaki Les Mills program je prilagođen svima. Od potpunih amatera do profesionalaca. Postoje zadate kilaže koje treba da ispoštujete kako biste imali rezultat, a od nivoa utreniranosti i forme zavisi koje ćete kilaže da koristite. Za sve postoji opcija i nema nikakvih prepreka, osim nekih većih povreda.

Ono što će svakom vežbaču pomoći da izdrži trening je muzika, koja je sastavni deo svakog Les Mills treninga. Ona je tu da inspiriše, motiviše i da te gura dalje, i pomogne da sve poteze koje imamo izvedemo na pravi način.

Šta novo očekuje vežbače od 3. oktobra?

Na treninzima pripreme za nove koreografije fokus je bio na ovoj trećoj verziji Pumpa, koja će da obraduje mnogo vežbače. Ono što mogu da otkrijem jeste da ćemo raditi na još nekim mišićnim grupama. Biće mnogo bolje, efikasnije i jedva čekam da vidim kako će se vežbačima svideti.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.