fbpx
  • +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

OSLOBODI RATNIKA U SEBI

03/04/2017

Teško je objasniti ljubav koju vežbači imaju prema ovom Les Mills programu. Neki kažu da im osećaj moći i oslobođenja daju neopisiv doživljaj na treningu, drugi da ih inspiriše vizuelizovanje protivnika dok se fokusiraju na brzinu, snagu i izdržljivost. Bilo kako bilo, Body Combat obožava više od 10 miliona ljudi širom sveta.

Ovaj Les Mills MMA program nastao je pre nekoliko godina i vrlo brzo postao poznat kao jedan od najboljih načina za topljenje masti, dok istovremeno zateže celo telo. Na jednom času Body Combata izgubi se do 700 kalorija. Kombinacija elemenata boksa, kung fua, karatea, tekvondoa, brazilske kapoere… čini ovaj program posebno zanimljivim. On zapravo koristi sistem HIIT (High Interval Intensity training) treninga, koji je poznat po stimulaciji brzog topljenja telesnih masti i izgradnji atletskog tela.

Za Combat ti nije potrebna nikakva oprema, samo dobra motivacija i želja.

Treneri uvek daju pažljive instrukcije i teže i lakše opcije, tako da i početnici mogu da prate i da polako podižu sposobnost i veštinu, jer cilj je uživanje u sopstvenim postignućima.

Svi Les Mills programi praćeni su odličnom i motivišućom muzikom, pa tako i Combat. Zapravo, posle Body Combat treninga skidaćeš muziku za svoj iPod ili MP3 plejer.

Da rezimiramo, cilj Body Combat treninga je izgradnja definisanog i mišićavog tela. Kroz pokrete karakteristične za 6 borilačkih veština, koji su laki za učenje, efikasno ćeš sagoreti masti.

Ako si ljubitelj eksplozivnih treninga i definisanog tela, ovo je trening za tebe!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.