• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Otvorena vrata od 8. do 12. septembra

30/08/2017

Treniraj besplatno u septembru. Probaj sve naše treninge od 8. do 12. septembra potpuno gratis!

Vratio si se sa odmora i nikako da se nateraš da ponovo treniraš. Tu smo da ti pomognemo. Fitness Tribe za tebe otvara svoja vrata i daje ti mogućnost da potpuno BESPLATNO probaš naše treninge od 8. do 12. Septembra.

ŠTA TO SVE IMAMO OD TRENINGA

Pored samostalnog treniranja u teretani možete doći i na fenomenalne grupne treninge, kojih ima čak deset. Sigurni smo da ćete pronaći ono što vam odgovara. Ukoliko želite snagu i kvalitetnu mišićnu masu, tu je Body Pump.

Za snagu nogu, gluteusa, stomaka i leđa, neizbežni su Gliding i Core.

Ukoliko voliš visokointenzivne kardio treninge, dobrodošao na Body Combat, ili Cardio Box.

Na TBW-u ćeš zategnuti celo telo i istopiti masti.

Ako želiš da se opustiš i istegneš posle napornog dana, možeš doći na Yogu i Body Balance.

Oni za koje je trening izazov i vole kratke i intenzivne treninge biće oduševljeni Cross Hiit-om (visoko intenzivni intervalni trening).

Mame koje su se tek porodile i žele da se što pre i na pravi način vrate u formu mogu dovesti svoje bebe i trenirati u njihovom društvu na Mamafitu.

Budući da se najbolji rezultat postiže kombinovanjem treninga, svi naši vežbači imaju mogućnost da kombinuju sve programe koji su na rasporedu bez ograničenja, jer naši paketi članstva podrazumevaju neograničen broj dolazaka.

ZAŠTO BAŠ DO 12. SEPTEMBRA?

Tog dana „Pleme“ slavi svoj prvi rođendan. Za jubilej spremamo trening žurku, na kojoj će svi naši instruktori predstaviti segmente svojih treninga na koje ste već navikli. To je ujedno i sjajna prilika da vam se zahvalimo što ste nam pomogli da izrastemo i da vas nagradimo za poverenje i dobru energiju koju delimo.

ZA GODIŠNJICU OSNIVANJA POKLANJAMO MI VAMA

Ukoliko ti se svide treninzi u Tribe-u i ukoliko smatraš da je pravi trenutak da se vratiš treninzima posle letnje pauze, imamo odličnu motivaciju.

Od 8. do 12. Septembra biće aktuelna posebna pogodnost – svi naši verni članovi moći će da biraju ili da dobiju 1+1 mesec gratis ili 30% popusta na tri meseca treniranja u Tribe-u. I to nije sve. Na poklon dobijaš i godišnju članarinu koja ti omogućava da u narednih godinu dana obnavljaš svoj paket članstva po povlašćenoj ceni i razne druge beneficije kod partnera Tribe-a.

Ukoliko sada počinješ da treniraš u Tribe-u, od 8. do 12. takođe mogu da biraju da učlanjenjem dobiju 1+1 mesec gratis ili 30% popusta na tri meseca treniranja u Tribe-u + GRATIS učlanjenje.

Srećan novi početak!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.