• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Otvorena vrata za STUDENTE

16/10/2017

Počela je nova školska godina i vraćaš se u sedeći položaj? Studiranje ne mora dosadno ako znaš da slobododno vreme provedeš na pravi način.

Treniranje je najbolji dodatak svakodnevnom rasporedu jer je dokazano da fizička aktivnost pomaže da se bolje koncentrišeš i završiš sve na vreme. Plus, ne dozvoli da sedenje za knjigom bude izgovor zašto si se opustio i prepustio lenjosti.

Kako Tribe može da mi pomogne?

Odlučili smo da otvorimo vrata za sve vas sa indeksom i od petka (20.10.) do ponedeljka (23.10.) imaš priliku da treniraš potpuno besplatno bez obaveze da postaneš naš član. Na raspolaganju ti je sve – teretana, grupni treninzi, kardio, funkcionalna sala.

Šta ako se odlučim da postanem član Tribe-a?

Svaki student u Tribe-u već ima pravo na povlašćene cene mesečnih paketa i to važi dalje. Ali imaš priliku da treniraš po cenama nižim i do 20% + da ostvariš dodatne popuste kod Tribe partnera.

Kako? Ako uplatiš neki od paketa za vreme trajanja otvorenih vrata dobijaš BESPLATNO privilegovano članstvo koje bi inače platio 500din. Ono ti omogućava sve navedene pogodnosti.

Ono što moraš da uradiš jeste da popuniš prijavu ispod i dođeš. Ove godine ZAISTA nemaš izgovor da ostaneš lenj 🙂

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.