PERSONALNI TRENINZI FITNES TRIBE - VRAČAR BEOGRAD

Uz personalni trening u Fitness Tribeu do željene promene ćeš stići planirano, fokusirano i uz stalnu podršku i motivaciju iskusnog personalnog trenera

personalni treninzi

Fitnes plan kreiran samo za tebe

Želiš da ubrzaš proces promene i treniraš po programu osmišljenom specijalno za tebe i tvoje ciljeve, uz konstantan nadzor i podršku iskusnog trenera? Neka tvoj izbor bude personalni trening.

Kako kreiramo personalni plan?

1. UPOZNAVANJE

Popunjavanje upitnika radi upoznavanja sa tvojim ciljevima, istorijom vežbanja, eventualnim povredama itd.

2. MERENJE

Personalni trening podrazumeva merenje krvnog pritiska i pulsa, kilaže, segmentnog sastava tela i obima.

3. TESTIRANJE FUNKCIONALNOSTI

Da bismo što preciznije odredili tvoje trenutno stanje, koristimo FMS test i nekoliko pomoćnih testova.

4. IZRADA PLANA

Nakon što dobije sve navedene informacije, trener pristupa izradi tvog individualnog plana koji će te efikasno dovesti do cilja.

Naši personalni programi

Instruktori

Njena fitnes avantura počela je još u gimnazijskim danima. S godinama je ta avantura prerasla u u želju da ljubav prema treninzima proširi i na druge ljude i da posao fitnes instruktora postane njen poziv. Konstantno teži novim izazovima i usavršavanjima, što je rezultiralo svim gore navedenim zvanjima.

radmila zakula fitness tribe

Radmila Žakula

Personalni trener

Ima dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudima različitih konstitucija, različitog zdravstvenog statusa, istorijom povreda i sa potpuno drugačijim ciljevima vežbanja. Akcenat stavlja na izrazito individualan pristup trenažnom procesu

Danilo Tomic

Danilo Tomić

Personalni trener

Pored toga što je licencirani trener, Veljko je i IFBB takmičar sa zavidinim rezultatima i vicešampion Srbije za 2021. godinu. Specijalnost: personalni treninzi za povećanje mišićne mase, oblikovanje tela i mršavljenje, kao i rad sa tinejdžerima uzrasta od 13 do 19 godina.

Veljko Vukovic

Veljko Vuković

Personalni trener

Sportom se bavi od svoje 13. godine, s posebnim akcentom na kik boks. Đorđe je veliki poštovalac praktične psihologije i NLP-a, koje uspešno primenjuje u pristupu sa personalnim klijentima. Kako on kaže: "Jedno bez drugog ne ide, um i telo predstavljaju celinu i zato im se moramo posvetiti u podjednakoj meri".

Djordje petrovic

Đorđe Petrović

Personalni trener

Diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Više od 15 godina radi kao personalni trener sa sportistima i rekrativcima na poboljšanju njihovih fizičkih sposobnosti, kondicije, regulaciji telesne težine, uvođenju u trenažni proces, održavanju kondicije, povećanju mišićne mase i mnogim drugim elementima vezanim za zdravlje. Iskustvo u radu sa ljudima koji imaju povrede leđa poput diskus hernije ili povredama kolena.

djordje djeric nasi treneri fitness tribe

Đorđe Đerić

Personalni trener

Najčešća pitanja - FAQ

Kako da znam koji program mi odgovara?
Prilikom upoznavanja i popunjavanja upitnika, personalni trener će proceniti koji program će tebi i tvom telu doneti najbolje rezultate.
Ne bih da smršam, već da povećam masu. Da li je to moguće?
Jeste, povećanje mase je jedan od naših redovnih personalnih programa.
U koje vreme imam personalne treninge?
Dane i satnicu dogovaraš sa svojim trenerom, koji će se prilagoditi tvom rasporedu.
Šta treba da ponesem na trening?
Čiste patike, trenerku/helanke i peškir

Neka mašta postane realnost - vežbaj uz personalnog trenera i kreni ka najboljoj verziji sebe.

Pridruži se Fitness tribe timu!

Imaš završen DIF ili školu za trenera, uživaš u radu sa ljudima i želiš da radiš kao personalni trener? Pošalji nam CV ili kratku biografiju.

Prijavi se za PROBNI trening