• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Pogledaj na šta ličim. Nikada neću doći do cilja!

11/01/2018

Kraj treninga, vraćam strunjaču na mesto, „bacam“ pogled na tablu koja čuva želje članova još od rođendanskih treninga. Mnogo je onih koji svoje želje nisu ispunili, ali ima i onih koji su papiriće skinuli jer su svoju ostvarili.

Početak

Bilo je to pre tri meseca. Nova članica, upoznavanje i vatreno krštenje – prvi trening Gliding-a! Nakon treninga daje mi svoj telefon da je slikam kako bi mogle da pravimo poređenje i razbijemo mit da su grupni treninzi samo zabava. Jedan novi challenge za nju, pa i za mene.
Sa dobrim planom treninga i uklapanjem njenog studentskog života u novu dimenziju opraštanja od suvišnih kilograma prionule smo na posao.

Biti ili ne biti?

Na početku nije išlo glatko. Prvog meseca mišići se malo „bune“ zbog treninga i povećavaju svoj volumen. Dešavalo se da dođe ljuta i uznemirena. Kada je vaga pokazivala više, provlačilo se pitanje „biti il’ ne biti“ svaki put kada se vidimo.
Gde je rezultat, pogledaj me na šta licim? Nikad neću doći do cilja„.
Ništa se ne može preko noći.

 

Six pack ili 300 grama čokolade?

Rigorozne dijete i ubijanje od treninga nisu rešenje kojim ćete biti zadovoljni. Bitno je da krenete pravim putem i da istrajete. Prvo upoznajte sebe, pronađite trenera koji će vas savetima voditi. Verujte mu.
Napišite svoje prioritete. Npr. six pack vs 300g čokolade. I zakoračite u izazov.

Osećam se bolje!

Nakon 6 nedelja rečenicu „Gde je rezultat?“ zamenila je rečenicom „Osećam se bolje, vide se prvi rezultati“. Od početka do danas prošlo je 3 meseca. Uvek je pozitivna i nasmejana. Po prvi put u životu ušla je u broj 36. Datum nije mogao biti važniji – svečani završetak studija medicine
Nema većeg zadovoljstva nego da ispunite želju nekome ko vam je poklonio beskrajno poverenje i mnogo uloženog truda kako bi došao do cilja. Nemojte me pitati kako se zove i ko je ta osoba. Prepoznaćete je. Sigurna sam 🙂
Čekam te na treningu da ostvarimo i tvoje snove…jer u treningu, bar za mene, ne postoji granica 🙂

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.