fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd
Polupersonalni treninzi u tribe-u Fitness Tribe

Ukoliko ne možeš ili ne umeš da vežbaš sam, voliš da vežbaš u društvu, ali ipak želiš individualniji pristup od vežbanja u velikoj grupi vežbača, najbolja opcija za tebe su polu-personalni treninzi.

Polu-personalni treninzi u TRIBE fitness centru rade se sa po najviše 4 osobe u terminu. Termine dogovaraš sa trenerima i prilagođavaš ih sebi i svom vremenu. Na samom početku treneri će uraditi sva neophodna merenja, na osnovu kojih će kreirati plan koji će biti prilagođen tebi, tvojoj fizičkoj spremnosti, ali i tvom zdravstvenom stanju.

RADIŠ ONO ŠTO JE U SKLADU SA TVOJIM POTREBAMA

Dobra strana ovakvog načina vežbanja je što je u potpunosti prilagođen potrebama i ciljevima svakog pojedinca u grupi. Na polu-personalnim treninzima trener se posvećuje tvom cilju, pravi program prilagođen tebi, s tim što u istom trenutku brine o još nekoliko osoba pored. Ceo koncept je adekvatan za ljude koji nemaju zdravstvene probleme i koji već imaju neko vežbačko iskustvo, tako da im nije neophodna nepodeljena pažnja trenera, kao što je to slučaj na personalnim treninzima. Na polu-personalnim treninzima dobićeš odličan, kontrolisan trening sa jasnim smernicama kako i na koji način treba da ga uradiš. Pri tome, treneri će ti uraditi sva neophodna merenja na osnovu kojih ćeš moći da pratiš promene.

KOJA JE CENA POLUPERSONALNIH TRENINGA?

U cenovniku ovaj tip treninga stoji pod imenom VIP treninzi (vežbanje sa individualnim pristupom) i iznosi 9.900 RSD za članove. Podrazumeva merenje i zdravstveni skrining, pravljenje plana treninga prilagođenog cilju, kao i 12 polu-personalnih termina koje možeš da iskoristiš za 30 dana, kao i povremeno korišćenje treninga fleksibilnosti, kao što su Yoga i Body Balance.

KAKO SE FORMIRAJU GRUPE?

U Tribe-u već postoji veliki broj termina za VIP treninge, tako da, kada nam se javiš, najpre zakazujemo uvodni trening sa merenjem, a kasnije se dogovaramo oko termina koji ti najviše odgovaraju za vežbanje.

KAKO MOGU DA SE PRIJAVIM NA POLUPERSONALNE TRENINGE?

Ukoliko želiš da se prijaviš, to možeš da uradiš popunjavanjem kontakt forme ispod ili pozivanjem kluba na 060/4057367 ili direktno na info desku.
Prijavi se