• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

POSEBNA PONUDA 2+1

04/04/2018

Sada već verovatno znate da će se Prolećna Les Mills promocija u Tribe-u održati 14. i 15. aprila. Taj vikend rezervisali smo za besplatne treninge, uvođenje novog programa Les Mills Tone koji ćete moći da probate oba dana, dobru energiju, druženje i zabavu.

Tokom ta dva dana treninzi će biti BESPLATNI za sve vas koji želite da posetite Tribe i probate Les Mills treninge, ali to nije jedina lepa vest koja prati prolećnu Les Mills  promociju.

Posebna ponuda: 2+1

Ukoliko u periodu od 13. do 16. aprila odlučiš da uplatiš dvomesečno članstvo za Fit, Gym i Tribe pakete, na poklon dobijaš još mesec dana besplatnih treninga.

Dakle, treniraš tri meseca po ceni dva!

[gdlr_core_button button-text=“Prijavi se“ button-link=“#prijava“ button-link-target=“_blank“]

Kako ovo izgleda u brojkama?

Treniraćeš naredna 3 meseca kada želiš, koliko god želiš, bilo koji od naših 9 treninga za svega 2.600 dinara mesečno.

Ko može da uplati našu posebnu ponudu?

Već smo napisali – apsolutno svi, ali hajde još jednom da ponovimo, jer znamo da uvek sledi pitanja:

”Je l’ ovo i za nas koji već treniramo?”

”Ako nisam vaš član mogu li i ja da iskoristim ovu pogodnost?“

Da, da i da! Ova ponuda je i za vas koji već trenirate, i za vas koji ne trenirate, a želeli biste da počnete, i za vas koji ste pravili pauzu i sada želite da se vratite.

Potrebno je samo da imaš privilegovano članstvo koje iznosi svega 1.000 dinara za period od 12 meseci i pored ove donosi ti razne druge pogodnosti.

Ukoliko bi želeo prvo da probaš treninge pre nego doneseš odluku, klikni OVDE i zauzmi svoje mesto na treninzima koje želiš da probaš tokom promocije.

Ukoliko ti sve bude ok, ovu pogodnost možeš iskoristiti i dan nakon završetka promocije tj. do 16. aprila 2018.

P.S. Zbog ograničenja kapaciteta, broj paketa koji će biti na ponudi je ograničen. Zadržavamo pravo da prekinemo prodaju po sniženim cenama i pre 16. aprila ukoliko dođe do popunjenosti kapaciteta.

Rezerviši mesto

Ukoliko se do sada nisi prijavio i rezervisao mesto za BESPLATNO učešće na Prolećnoj Les Mills promociji, popuni online formu i vidimo se u Tribe-u.

 

Komentari