fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd
Priče o rezultatima-Dejan Adum
„Posle deset godina pauze u sportskim aktivnostima (tenis, košarka), na preporuku druga došao sam u Fitness Tribe. Godina 2019. i 115 kg. 😓
Krenuo sam na grupne treninge (Cardio Box , Cirkularni trening, Pump & Core). Za mene prvi put u životu da probam takav vid treninga. Instruktori su vrhunski i jako ljubazni. Kolektiv dosta znači jer te prosto vuče i uspeh je zagarantovan.
Svi u Ftines Trajbu su kao jedna velika porodica, saveti i ideje se nude kao municija za uspeh. Posle godinu dana napornog rada (pet puta nedeljno dolazio na razne grupne treninge), rezultat 94kg. 👏👏👏 2020. godinu svi želimo da zaboravimo pogotovu ja jer sam imao uganuće zgloba i krećem sa treninzima u maju 2021. godine. Ovog puta pored omiljenog Cardio Boxa krećem sa personalnim treninzima kod Stefana. Cilj ovog puta je zatezanje i jačanje tela. Pristup i pažnja na personalnom treningu su na vrhunskom nivou. Napuštanje komforne zone i pomeranje granica su nešto što nisam mogao da postignem bez individualnog pristupa. Rezultati postaju vidljivi i otkrivam zapravo koliko mogu i koliko je važno biti uporan i slušati personalnog trenera. Kombinacijom dva tipa treninga na dan – Personalni trening i Cardio Box osećam se preporođeno.
Svako ko želi da se vrati u svoju staru formu, poboljša zdravlje ili jednostavno da okrene novi list u životu, Fitness Tribe je moja preporuka .“ 🙌

PERSONALNI TRENING

  • Personalni trening je idealna opcija za one koji žele da u svakom trenutku imaju stručno lice uz sebe dok treniraju. Personalni trener je tu da od početka do kraja prati tvoje fitnes putovanje – od inicijalnog merenja i razogovora na početku, preko redovnih treninga i njihovih modifikacija u skladu sa tvojim napretkom, pa sve do kontrolnih merenja i provera ostvarenih rezultata.

GRUPNI TRENINZI

  • Od grupnih treninga imamo 6 različitih treninga rasporedjenih u preko 20 termina nedeljno. Raspored je otvorenog tipa i samim tim možete da kombinujete treninge i dolazite koliko god puta želite.
Grupni treninzi fitness tribe

ONLINE TRENING

  • Online treninzi su prilagodjeni vežbanju u kućnim uslovima, tako da vam je od opreme potrebna samo jedna strunjača! Održavaju se 4 puta nedeljno i oni se baziraju na yogi i pilatesu. Zahvaljujući online treninzima uštedećeš vreme, možeš da vežbaš i u pidžami, u komforu svog doma. Takođe, ukoliko nekad ne stigneš do kluba ili ideš na odmor, online treninzi su dobro rešenje!
Online trening Fitness Tribe-min

VEŽBANJE U TERETANI

  • Vežbanje u teretani daje ti slobodu da dolaziš kad hoćeš, koliko god dana želiš, u okviru radnog vremena od 7h do 22h radnim danima, subotom od 9 do 15h, nedeljom od 9 do 21h
Teretana u Beogradu na Vračaru zona sa fitnes trenažerima i slobodnim tegovima Fitness Tribe
Prijavi se za probni trening