fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd
Kako sam unapredio fizičku formu Fitness Tribe
Oliver je uspešan advokat iz kraja 🙂 U Trajbu je već dve godine na režimu polu-personalni treninzi. Došao je na nagovor sestre koja je već vežbala u Trajbu, a onda je doveo i sina.
„Prijavio sam se prvo na treninge pripreme za skijanje i shvatio da je moja fizička forma na mnogo lošijem nivou nego što sam mislio…!“
To me nije demotivisalo- naprotiv, uz dobre savete i stalnu brigu instruktora i celog team-a nastavio sam da vežbam i podižem kondiciju. Simbolično je i da sam lockdown dočekao, ali i kraj istog otpratio-upravo na traci za trčanje u Fitness Tribe-u. Budući da radim kancelarijski posao koji ne dozvoljava fizičku aktivnost, odlučio sam da odvojim vreme za sebe i motivaciju sam zadržao do danas! Poboljšao sam opšte fizičko i zdravstveno stanje, što je jako važno u vremenu u kome živimo. Ne samo da vežbam i ostajem motivisan, već i moj sin Marko (12 godina, treninzi za tinejdžere i opšta fizička kultura) počeo je od letos da dolazi. Imamo kvalitetno vreme koje provedemo zajedno i dobro se družimo sa instruktorom Vanjom i svim dragim ljudima koji rade ili dolaze u teretanu. Odlična je atmosfera i to je potvrdilo i više ljudi koji su postali aktivni vežbači i kojima sam preporučio naše mesto vežbanja i susreta!

Nedelja otvorenih vrata 01.-08.12.

  • U decembru simbolično želimo da slavimo nezaustavljiv stav i nepobedivost energije i povezanosti koju vežbanje donosi, i da sa tom idejom uđemo u 2022. godinu. Tokom cele nedelje od 1. Do 8. Decembra treninzi će biti besplatni za sve koji žele da se priključe, kao i za one koji su neko vreme neaktivni I potrebna im je nova energija za nove početke.
Prijavi se