PERSONALNI PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE

Ako želiš da izgubiš višak kilograma uz podršku stručne osobe, ovo je pravi program za tebe.

O treningu

Verujemo da želiš da se tvoje mršavljenje odvija na zdrav, efikasan i trajan način. Za tako nešto je potrebno da, uz korigovanu ishranu, u svoju svakodnevicu uneseš i fizičku aktivnost. Sasvim je prirodno da na početku ne znaš koji tip treninga je za tebe, niti koje vežbe će ti doneti željene rezultate. Upravo zato je tu Fitness Tribe personalni program mršavljenja, u oviru kojeg se kreira plan mršavljenja specijalno za tebe, tvoje trenutno stanje i tvoje ciljeve. 

ŠTA TE ČEKA?

1. UPOZNAVANJE

Popunjavanje upitnika radi upoznavanja sa tvojim ciljevima, istorijom vežbanja, eventualnim povredama itd.

2. MERENJE

Merenje krvnog pritiska i pulsa, kilaže, segmentnog sastava tela i obima.

3. TESTIRANJE FUNKCIONALNOSTI

Da bismo što preciznije odredili tvoje trenutno stanje, koristimo FMS test i nekoliko pomoćnih testova.

4. IZRADA PLANA

Nakon što dobije sve navedene informacije, trener pristupa izradi tvog individualnog plana koji će te efikasno dovesti do cilja.

Instruktori

Njena fitnes avantura počela je još u gimnazijskim danima. S godinama je ta avantura prerasla u u želju da ljubav prema treninzima proširi i na druge ljude i da posao fitnes instruktora postane njen poziv. Konstantno teži novim izazovima i usavršavanjima, što je rezultiralo svim gore navedenim zvanjima.

radmila zakula fitness tribe

Radmila Žakula

Personalni trener

Ima dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudima različitih konstitucija, različitog zdravstvenog statusa, istorijom povreda i sa potpuno drugačijim ciljevima vežbanja. Akcenat stavlja na izrazito individualan pristup trenažnom procesu

Danilo Tomic

Danilo Tomić

Personalni trener

Pored toga što je licencirani trener, Veljko je i IFBB takmičar sa zavidinim rezultatima i vicešampion Srbije za 2021. godinu. Specijalnost: personalni treninzi za povećanje mišićne mase, oblikovanje tela i mršavljenje, kao i rad sa tinejdžerima uzrasta od 13 do 19 godina.

Veljko Vukovic

Veljko Vuković

Personalni trener

Diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Više od 15 godina radi kao personalni trener sa sportistima i rekrativcima na poboljšanju njihovih fizičkih sposobnosti, kondicije, regulaciji telesne težine, uvođenju u trenažni proces, održavanju kondicije, povećanju mišićne mase i mnogim drugim elementima vezanim za zdravlje. Iskustvo u radu sa ljudima koji imaju povrede leđa poput diskus hernije ili povredama kolena.

djordje djeric nasi treneri fitness tribe

Đorđe Đerić

Personalni trener

He is a Former Los Angeles Ram/Pac 12 Athlete. He has over six years of experience at the Collegiate and Pro level while learning from four different Strength and Conditioning Coaches. He specialized in Athletic Training/Weight Loss & Toning/Rehabilitation/Balance & Coordination and Range of Motion. He received his degree from Arizona State University, and he is an AAAI/ISMA Certified Master Trainer.

JB

Jarrid Bryant

Personalni trener

Kroz sopstvenu transformaciju je zavolela fitnes i sam trening joj je postao stil života. Pored ljubavi prema fitnesu, smatra da je znanje jako bitno. Sertifikovani je personalni trener i stalno se unapređuje i usavršava.

DSC05071

Anđela Kostić

Personalni trener

Najčešća pitanja - FAQ

U koje vreme imam personalne treninge?
Dane i satnicu dogovaraš sa svojim trenerom, koji će se prilagoditi tvom rasporedu.
Šta treba da ponesem na trening?
Čiste patike, trenerku/helanke i peškir.

Oslobodi se viška i uživaj u svojoj transformaciji!

Prijavi se za PROBNI trening