PERSONALNI PROGRAM ZA OBLIKOVANJE TELA

Ukoliko je tvoj cilj da pravilno oblikuješ i zategneš svoju figuru uz plan i podršku stručne osobe, ovo je pravi program za tebe.

O treningu

“Ja bih samo da se zategnem i oblikujem..” Rečenica koju smo čuli nebrojeno puta. Dakle, ne želiš da smršaš, niti da se ugojiš, već želiš da popraviš tonus mišića, zategneš se i preoblikuješ određene delove tela. Na primer, želiš jači gluteus, ili hoćeš da se rešiš “jahaćih pantalona”, da preoblikuješ kruškastu građu. Ili, u slučaju muškaraca, hoćeš da rešiš asimetriju između donjeg i gornjeg dela tela, ukloniš naslage sa stomaka ili razviješ grudni mišić tako da bude skladan sa rukama i ramenima. Baš za takve želje kreirali smo Fitness Tribe Personalni program za oblikovanje tela.

ŠTA TE ČEKA?

1. UPOZNAVANJE

Popunjavanje upitnika radi upoznavanja sa tvojim ciljevima, istorijom vežbanja, eventualnim povredama itd.

2. MERENJE

Merenje krvnog pritiska i pulsa, kilaže, segmentnog sastava tela i obima.

3. TESTIRANJE FUNKCIONALNOSTI

Da bismo što preciznije odredili tvoje trenutno stanje, koristimo FMS test i nekoliko pomoćnih testova.

4. IZRADA PLANA

Nakon što dobije sve navedene informacije, trener pristupa izradi tvog individualnog plana koji će te efikasno dovesti do cilja.

Instruktori

Njena fitnes avantura počela je još u gimnazijskim danima. S godinama je ta avantura prerasla u u želju da ljubav prema treninzima proširi i na druge ljude i da posao fitnes instruktora postane njen poziv. Konstantno teži novim izazovima i usavršavanjima, što je rezultiralo svim gore navedenim zvanjima.

radmila zakula fitness tribe

Radmila Žakula

Personalni trener

Ima dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudima različitih konstitucija, različitog zdravstvenog statusa, istorijom povreda i sa potpuno drugačijim ciljevima vežbanja. Akcenat stavlja na izrazito individualan pristup trenažnom procesu

Danilo Tomic

Danilo Tomić

Personalni trener

Pored toga što je licencirani trener, Veljko je i IFBB takmičar sa zavidinim rezultatima i vicešampion Srbije za 2021. godinu. Specijalnost: personalni treninzi za povećanje mišićne mase, oblikovanje tela i mršavljenje, kao i rad sa tinejdžerima uzrasta od 13 do 19 godina.

Veljko Vukovic

Veljko Vuković

Personalni trener

Sportom se bavi od svoje 13. godine, s posebnim akcentom na kik boks. Đorđe je veliki poštovalac praktične psihologije i NLP-a, koje uspešno primenjuje u pristupu sa personalnim klijentima. Kako on kaže: "Jedno bez drugog ne ide, um i telo predstavljaju celinu i zato im se moramo posvetiti u podjednakoj meri".

Djordje petrovic

Đorđe Petrović

Personalni trener

Rodjen 25. januara 1991. godine u Beogradu. Ceo zivot u sportu, trenirao je kosarku , zavrsio Koledz u Beogradu i diplomirani je sportski trener rekreacije. Poseduje sportske licence. Ciljna grupa su mu klijenti koji zele da redukuju telesnu masu , profesionalni sportisti trudnice i rekreativci. Veoma ambiciozan, posvecen i uporan u ispunjavanju ciljeva svojih klijenata. Ucestvovao je u brojnim seminarima i manifestacijama u sferi fitnesa.

stefan martinovic

Stefan Martinović

Personalni trener

Utisci o treningu

Najčešća pitanja - FAQ

U koje vreme imam personalne treninge?
Dane i satnicu dogovaraš sa svojim trenerom, koji će se prilagoditi tvom rasporedu.
Šta treba da ponesem na trening?
Čiste patike, trenerku/helanke i peškir.

PREOBLIKUJ TELO I UŽIVAJ U SVOJOJ TRANSFORMACIJI!

Prijavi se za PROBNI trening