• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

VELIKO PROLEĆNO SPREMANJE – NOVA LES MILLS IZDANJA I PROMOCIJE

31/03/2018

Stiglo je proleće – period godine kada želimo da svoje telo dovedemo u savršeno stanje pred leto. Takođe, ovo je vreme kada se „hvata poslednji voz“, jer ukoliko ne počnemo sa treninzima odmah, nećemo imati vremena da se dovedemo u fit stanje.

Proleće je iz ovih razloga idealan period za promociju novih Les Mills izdanja!
Naši članovi dobro znaju šta to znači, dok vi koji još uvek niste postali deo našeg plemena, imate sjajnu priliku da iskoristite prolećnu promociju i ugrabite baš ono što vam je potrebno da ostvarite svoje fitnes odluke za ovo leto.

Kada se održava promocija novih LES MILLS izdanja?

Odabrali smo 14. i 15. april! Dođite, zabavite se, družite i saznajte zašto je LES MILLS jedan od najpopularnijih trening koncepata na planeti i osetite posebnu energiju koja je zaštitni znak LES MILLS treninga!

Uvodimo novi program!

Odlučili smo da i ove sezone obradujemo naše vežbače još jednim novim i kvalitetnim programom. U pitanju je Les Mills Tone – inovativni trening koji kombinuje kardio trening, trening snage i core trening. Benefiti ovog treninga su: veća energija, oblikovanje tela, fit i zdrav izgled.

Učešće na promociji BESPLATNO za sve!

Da, dobro si pročitao!
14. i 15. aprila dođi do Tribe-a i potpuno BESPLATNO probaj najpopularnije treninge koje obožavaju ljudi širom planete.
Sve što je potrebno da uradiš kako bi obezbedio besplatno učešće i samim tim rezervisao mesto na nekom od naših treninga tokom promocije jeste da se prijaviš online.
Online prijave biće otvorene 4. aprila.

Nemoj previše čekati, iz iskustva znamo da je interesovanje za fitnes u ovom periodu veliko i često se desi da mesta budu popunjena u roku od 24 časa.

 

Specijalna pogodnost od 13. do 16. aprila

Promocija nije promocija, ukoliko sa sobom ne nosi sjajne pogodnosti na naše pakete članstva. I to ne samo za naše članove već za sve vas.

Ukoliko u periodu od 13. do 16. aprila odlučiš da postaneš član Tribe-a ili ti baš tada ističe članarina, možeš da iskoristiš posebnu ponudu 2+1 na pakete Fit, Gym i Tribe. To znači da plaćaš dva meseca, a jedan dobijaš od nas na poklon. Taman do leta!

Raspored treninga tokom promocije

Online prijave putem kojih ćete moći da obezbedite BESPLATNO UČEŠĆE i rezervišete svoje mesto biće otvorene 4. aprila, kako smo već naveli, a do tada pogledajte raspored i odlučite koji treninzi će prvi zauzeti mesto u vašoj kolekciji novih Les Mills izdanja.

SUBOTA, 14. APRIL
18h Les Mills Tone

NEDELJA, 15 APRIL
11:00 Body Balance
18:00 Les Mills Tone
19:00 Body Combat
20:00 Body Pump

Vidimo se!

Rezerviši mesto

Ukoliko se do sada nisi prijavio i rezervisao mesto za BESPLATNO učešće na Prolećnoj Les Mills promociji, popuni online formu i vidimo se u Tribe-u.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.