Prolećna promocija Les Mills izdanja 24

Les-Mills-treninzi-Fitness-Tribe-1200x600-1


Proleće je stiglo, a to znači da se sa suncem bude i naše dobre navike! Ništa ne može da zameni trening uživo, a pogotovu ne dobro osmišljen, kvalitetan trening.

Pripremili smo ti nešto novo. Novo iskustvo, novu energiju. Poseti nas u nedelju 14. aprila i BESPLATNO probaj do sada neviđena izdanja Les Mills treninga.

Kada se održava nova Les Mills promocija?

Pažljivo biramo datume naših događaja, tako smo za prolećnu Les Mills promociju odabrali 14. april. Ova nedelja biće ispunjena zabavom, druženjem i neverovatnom fitnes energijom, koja je zaštitni znak Les Mills treninga. Moći ćeš da probaš unapređene verzije Body Pump-a, Body Combat-a, Les Mills Tone-a i Body Balance-a, koji će ti pomoći da se osećaš I izgledaš nikad bolje.

Učešće na promociji BESPLATNO za sve!

Da, dobro si pročitao! 14. aprila dođi do Trajba I potpuno BESPLATNO probaj najpopularnije treninge za kojima su odlepili ljudi širom planete. Sve što je potrebno da uradiš kako bi obezbedio besplatno učešće i samim tim rezervisao mesto na nekom od naših treninga tokom promocije jeste da se prijaviš online. Nemoj previše čekati, iz iskustva znamo da je interesovanje za fitnes u ovom periodu veliko i često se desi da mesta budu popunjena u roku od 24 časa.

Nedelja 14.04.

  • 10h Body Balance
  • 18-20h Mix the best of: Body Pump, Tone, Body Combat, Core
  • 20-21h LM žurka


Specijalna pogodnost OD 12.-16.04.

Promocija nije promocija, ukoliko sa sobom ne nosi sjajne pogodnosti na naše pakete članstva

2+1 za Fit i Tribe paket – 3 meseca po ceni 2!
*Fit paket po ceni od 9000 din
*Tribe paket 11000 din.

Rezervaciju mesta možete izvršiti popunjavanjem kontakt forme:

Slične objave...